Η EA κατοχύρωσε το EA Sports FC ως πιθανό νέο όνομα του FIFA

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η EA κατοχύρωσε το EA Sports FC ως πιθανό νέο όνομα του FIFA

Η EA κατοχύρωσε το EA Sports FC ως πιθανό νέο όνομα του FIFA

Καθώς η σύμβαση με την FIFA ενδέχεται να μην ανανεωθεί.

Η Electronic Arts κατοχύρωσε το EA Sports FC, πιθανόν ως νέο όνομα του FIFA, καθώς -όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες- η Αμερικάνικη εταιρεία μπορεί να μην ανανεώσει τα δικαιώματα του ονόματος "FIFA" για τις επόμενες εκδόσεις.

Η κατοχύρωση του ονόματος EA Sports FC εντοπίστηκε στη Μ. Βρετανία (στο United Kingdom Intellectual Property Office and the European Union Intellectual Property Office) και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί στη νέα έκδοση, αντί του FIFA 23.

Από την στιγμή που η EA είχε ήδη ανακοινώσει το "ενδεχόμενο ανανέωσης ή όχι του ονόματος FIFA" αντιλαμβάνεστε ότι προφανώς και η δήλωση αυτή σημαίνει ότι "ψαρεύει" τις αντιδράσεις των fans. Έχει άραγε σημασία πως θα λέγεται το FIFA...ή όχι; Για να δούμε.

Το EA Sports Football Club ήταν το όνομα της live υπηρεσίας που υπάρχει από το FIFA 12 το 2011. Έχει άλλη έννοια, αλλά πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως όνομα των επόμενων FIFA.

 Διαβάστε το FIFA 22 review και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification