• Ειδήσεις
  • Sports
  • Το eFootball έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών user reviews στο Steam (βίντεο)

Το eFootball έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών user reviews στο Steam (βίντεο)

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το eFootball έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών user reviews στο Steam (βίντεο)

Το eFootball έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών user reviews στο Steam (βίντεο)

Οι παίκτες παραπονιούνται για τα γραφικά, το gameplay και τα bugs.

Η Konami κυκλοφόρησε χθες το eFootball 2022 σε όλα τα format (εκτός του Switch) και στο Steam έχει σπάσει ρεκόρ αρνητικών user reviews.

Στη λίστα με τα χειρότερα games του Steam σε user reviews βρίσκεται στην πρώτη θέση με σκορ 0.84, 8% σε 1.600 ψήφους. Οι χρήστες διαμαρτύρονται για το gameplay, το οποίο θεωρούν αργό, τόσο στην κίνηση, όσο και στις πάσες, τα animations στην κίνηση και τις επαφές των παικτών (σ.σ. κάποιες φορές θα έχετε παρεμπόδιση στη διεκδίκηση της μπάλας), στα πρόσωπα των παικτών, τα γραφικά, ειδικά στον φωτισμό, την απεικόνιση οπαδών, τους χρωματισμούς ή ακόμα και το περιεχόμενο. Συν τις άλλοις, υπάρχουν μέχρι και bugs που έχουν να κάνουν με ξαφνική μη ανταπόκριση χειρισμού των παικτών, τους κύκλους γύρω από τα πόδια των παικτών να μένουν πίσω κτλ.

Παρότι η Konami δίνει το νέο eFootball ως free-to-play, η κίνηση αυτή δεν δείχνει να επηρέασε θετικά τους gamers, οι οποίοι κατέκριναν την νέα έκδοση.  Υπάρχει η επιλογή αναβάθμισης στα 40 ευρώ για το πλήρες περιεχόμενο, δηλαδή όλα τα modes, όπως το Master League, το myClub, το Become a Legend κ.ο.κ.

Από τις πρώτες ώρες κυκλοφορούν διάφορες εικόνες απεικόνισης προσώπων και ειδικά εκφράσεων από διάσημους παίκτες, όπως ο Cristiano Ronaldo και ο Lionel Messi, οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά. Είναι ξεκάθαρο ότι οι developers που δούλεψαν για το eFootball την τελευταία σεζόν ήταν υποδεέστεροι των προκατόχων τους.

Διάφορα θέματα με bugs
Last but not least, το eFootball έχει προβλήματα με bugs. Υπάρχουν πάρα πολλά bugs και glitches αλλά δεν εμφανίζονται συχνά, παρά μόνο αν παίξετε για αρκετή ώρα.

Το πιο συχνό glitch έχει να κάνει με το collision detection. Ορισμένες φορές οι παίκτες συγκρούονται μεταξύ τους όταν προσπαθείτε να πάρετε την μπάλα, λες και ο αντίπαλός σας έχει τριπλάσιο πάχος και δεν μπορείτε να τον προσπεράσετε. Κάποιες άλλες φορές οι αμυνόμενοι παίκτες μπορεί να ρίχνουν τους επιθετικούς με τάκλιν και η μπάλα να...φεύγει αλλού.

Συν τις άλλοις, υπάρχουν ορισμένα περίεργα animations στα χέρια καθώς κινείστε και βέβαια στις εκφράσεις προσώπου. Ακόμη πιο σπάνια θα δείτε να εξαφανίζονται παίκτες ή διαιτητές.

Το eFootball κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Δείτε το gameplay video του

Το eFootball θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, με τις εκδόσεις για iOS και Android να ακολουθούν.

Διαβάστε περισσότερα για το eFootball. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο eFootball; Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 it9997 (Level 6) 01/10/2021 11:07
Πραγματικά τραγικό... τα έβλεπα και δεν το πίστευα. Πριν κυκλοφορήσει, δεν έδινα τόσο βάση στα αρνητικά γιατί πίστευα είτε ότι θα το διορθώσουν είτε ότι το γράφουν αυτά γιατί υπάρχει μια τάση πάντα να παραπονιόμαστε.

Βαδίζει στα χνάρια του NBA LIVE το franchise!!
Notification