• Ειδήσεις
  • Sports
  • Η έκδοση του FIFA 22 στα PC δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X

Η έκδοση του FIFA 22 στα PC δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η έκδοση του FIFA 22 στα PC δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X

Η έκδοση του FIFA 22 στα PC δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X

Η αιτιολογία ήταν ότι "θα ανέβαιναν οι ελάχιστες απαιτήσεις".

Το FIFA 22 στα PC δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά των PS5 και Xbox Series X, αλλά αυτά των PS4 και Xbox One.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η EA Sports έβαλε φέτος τα PC "στο ίδιο καζάνι" με τις κονσόλες όγδοης γενιάς PS4 και Xbox One, καθώς όλα δείχνουν ότι οι gamers ακονίζουν τα ποντίκια τους για ένα ακόμη ανελέητο user review bombing σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Τα next-gen χαρακτηριστικά του FIFA 22 δεν θα υπάρχουν στα PC. Για παράδειγμα, το HyperMotion, μια νέα τεχνολογία για τα animations η οποία χρησιμοποιεί motion capture και machine learning για να κάνει generate animations σε real-time χρόνο, δεν θα είναι διαθέσιμη, παρά μόνο σε PS5, Xbox Series  X/S, ακόμα και...στο Stadia.

Ο Aaron McHardy, επικεφαλής παραγωγής, δήλωσε: "Όταν σκεφτήκαμε σε ποια γενιά να βάλουμε την έκδοση για PC, είδαμε τους fans μας και τι δυνατότητες είχαν με το hardware που έχουν. Έχουμε πληροφορίες για να καταλάβουμε την ισχύ των PC που υπάρχει στον κόσμο. Όταν την είδαμε, διαπιστώσαμε ότι για να τρέξουμε την next-gen έκδοση, οι ελάχιστες απαιτήσεις θα άφηναν πολύ κόσμο εκτός και δεν θα μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι πριν το 2010, στα "πέτρινα χρόνια" του FIFA, οι εκδόσεις για PC βρίσκονταν αρκετά πίσω στον τεχνικό τομέα σε σχέση με τις αντίστοιχες τότε εκδόσεις των κονσολών. Βέβαια η παραπάνω δήλωση είναι απλά μια φθηνή δικαιολογία της πλάκας, αφού αν η EA Sports έπαιρνε στα σοβαρά τους PC gamers, τότε θα έφτιαχνε μια καλή έκδοση για high-end PC και ένα optimization με "πετσοκομμένα" γραφικά για τα παλιότερα PC. Πολύ απλά δεν θέλει να δαπανήσει εξτρά χρόνο.

Διαβάστε ακόμη για την αναβάθμιση στις κονσόλες, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν την Ultimate Edition.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 21 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification