• Ειδήσεις
  • Software
  • Windows 11: Νέο update που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον RGB φωτισμό στα περιφερειακά

Windows 11: Νέο update που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον RGB φωτισμό στα περιφερειακά

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Windows 11: Νέο update που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον RGB φωτισμό στα περιφερειακά

Windows 11: Νέο update που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον RGB φωτισμό στα περιφερειακά

Για να...ξεφορτωθείτε τις εφαρμογές των εταιρειών.

Ένα νέο update των Windows 11 θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τον φωτισμό RGB στα περιφερειακά σας.

Η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει νέες ρυθμίσεις για όσα περιφερειακά υποστηρίζουν φωτισμό. Αυτή τη στιγμή στην preview έκδοση των Windows 11 (build 25295) τεστάρεται μία εφαρμογή η οποία έχει ένα customization tab, που περιέχει επιλογές για έλεγχο στο brightness του φωτισμού των περιφερειακών σας, στην ταχύτητα που θα αλλάζουν τα χρώματα, στο να ρυθμίσετε τα εφέ φωτισμού και βέβαια στην αλλαγή χρωμάτων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να τρέχετε προγράμματα των εταιρειών που κατασκευάζουν περιφερειακά για να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις. Ειδικά όσοι έχετε πληκτρολόγιο, headset και mouse από διαφορετικές εταιρείες (σ.σ. όπως εγώ), είτε χρειάζεται να τρέχετε τρία διαφορετικά προγράμματα, είτε απλά κανέναν και να μην ασχολείστε με τον φωτισμό (σ.σ. ανήκω στη δεύτερη κατηγορία). Οπότε τα Windows θα σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες RGB ρυθμίσεις.

Το πρόγραμμα θα έχει μέχρι και επιλογή "Match my Windows accent color", ενώ κάποιες συσκευές θα υποστηρίζουν και εναλλαγή σε "Φωτισμό σύμφωνα με το περιβάλλον". Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί συσκευές όπως τα Stream Deck MK.2, Gaming KB και Precision Mouse, αλλά σίγουρα η υποστήριξη θα επεκταθεί σχεδόν σε όλα τα περιφερειακά.

Η συγκεκριμένη λειτουργία για τα Windows είχε ανακαλυφθεί από το 2018 και φήμες έλεγαν ότι η Microsoft την ακύρωσε. Τελικά απ' ότι φαίνεται...δεν την ακύρωσε!

Από τις 21 Ιανουαρίου, η Microsoft θυμίζουμε ότι δεν πουλάει πλέον Windows 10 Home ή Pro. Βρείτε τα όμως από άλλα sites και για μόλις 7 ευρώ.

Συζητήστε για τα Windows 11 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification