Το Epic Games Store θα δεχτεί τα games με NFTs

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Epic Games Store θα δεχτεί τα games με NFTs

Το Epic Games Store θα δεχτεί τα games με NFTs

"Εφόσον πληρούν ορισμένα κριτήρια".

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα NFTs στα video games και το αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με αυτά (σ.σ. είτε απαιτείται να προπληρώσει NFTs για να συμμετάσχει σε παιχνίδι, είτε όχι). Το Steam έχει απορρίψει τα NFTs, ωστόσο η Epic Games είναι ανοιχτή και θα δεχτεί games με NFTs.

Η αλήθεια είναι ότι το Epic Games Store έχει πιο αυστηρά κριτήρια από το Steam για τα games που δέχεται, ωστόσο στο θέμα των NFTs, το Steam έχει μπλοκάρει τα NFT games, αλλά η Epic Games δήλωσε ότι θα τα υποδεχτεί. Δεν θα υλοποιήσει ωστόσο τα NFTs στα δικά της games.

Απαντώντας σε έναν χρήστη που ζητούσε την απαγόρευση των NFT στο Epic Games Store, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Tim Sweeney, έγραψε στο Twitter: "Οι developers πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν πώς να δημιουργήσουν τα games τους και εσείς είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε αν θα τα παίξετε. Πιστεύω ότι τα καταστήματα και Οι δημιουργοί λειτουργικών συστημάτων δεν πρέπει να παρεμβαίνουν επιβάλλοντας τις απόψεις τους σε άλλους». Αυτή η δήλωση έρχεται αφότου η Microsoft απαγόρευσε την ανάπτυξη NFTs στο Minecraft, τερματίζοντας πολλά projects που αναπτύχθηκαν από χρήστες.

Αυτό είναι σύμφωνο με την απάντηση της Epic μετά την απαγόρευση του Steam των παιχνιδιών NFT τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Tim Sweeney επιβεβαίωσε ότι η Epic δεν θα χρησιμοποιήσει cryptocurrency στα games της, αλλά ότι τέτοια παιχνίδια θα έχουν θέση στο Epic Games Store, εφόσον "ακολουθούν τους σχετικούς νόμους, αποκαλύπτουν τους όρους τους και αξιολογούνται βάσει ηλικίας από κατάλληλη ομάδα ."

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει. Άραγε αν σας δινόταν ένα δωρεάν NFT game για να το παίξετε, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για προαγορά αντικειμένων NFT, αλλά παίζατε εντελώς δωρεάν, θα το δοκιμάζατε;

Διαβάστε για τα NFTs του Final Fantasy που ετοιμάζει η Square Enix και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification