• Ειδήσεις
  • Πωλήσεις
  • Οι πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν αυτές του PS4, αλλά το Xbox One προηγείται ακόμη σε σχέση με τα Xbox Series X/S.

Οι πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν αυτές του PS4, αλλά το Xbox One προηγείται ακόμη σε σχέση με τα Xbox Series X/S.

NewHot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Οι πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν αυτές του PS4, αλλά το Xbox One προηγείται ακόμη σε σχέση με τα Xbox Series X/S.

Οι πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν αυτές του PS4, αλλά το Xbox One προηγείται ακόμη σε σχέση με τα Xbox Series X/S.

8% πάνω για την Sony, 13% κάτω η Microsoft.

Με το PS5 και το Xbox Series X|S να εισέρχονται στη μέση ηλικία του κύκλου ζωής του hardware τους, η εταιρεία Circana (παλαιότερα γνωστή ως NPD) παρείχε συγκριτικούς αριθμούς για το πώς τα πάνε έναντι των προκατόχων τους. Συνοπτικά: Το PS5 έχει περάσει τις πωλήσεις του PS4 για το ίδιο χρονικό διάστημα, ενώ τα Xbox Series X/S έχουν "μείνει πίσω" σε σχέση με το Xbox One, πάντοτε στην Αμερική.

Η Circana αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις κονσολών PS5 είναι 8% περισσότερες από το PS4 μετά από 43 μήνες διαθεσιμότητας. Εν τω μεταξύ, τα Xbox Series X|S "υστερούν από το Xbox One κατά 13% και παραμένουν ελαφρώς πίσω από το Xbox 360."

Αυτό πιθανότατα δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι το PS5 ξεπέρασε τις πωλήσεις των Xbox Series X/S εύκολα. Επιπλέον, το Xbox hardware είχε τη χειρότερη μείωση πωλήσεων εδώ και χρόνια, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά κερδών.

Στο άκουσμα της είδησης, η μετοχή της Sony ανέβηκε από τα 86 στα 90 δολάρια. Από την άλλη, η Microsoft έχει τα περισσότερα έσοδα από δραστηριότητες εκτός gaming και η μετοχή της αυτή την εβδομάδα ανέβηκε από τα 455 στα 463 δολάρια.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω μετοχές και να επενδύσετε στο eToro που είναι η καλύτερη πλατφόρμα για επενδύσεις. Έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, παρέχει reviews και πληροφορίες για τις περισσότερες μετοχές και πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal. 

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές. 

Για εκτενή συζήτηση για trading, καθημερινές συμβουλές και για να δείτε αποτελέσματα μπείτε στο Facebook group Trading: Cryptos & Tech Stocks.

Συζητήστε για το Trading στο παρακάτω forum topic.

Δείτε τις συνολικές πωλήσεις του PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification