Το Starfield έχει παιχτεί από 12 εκατομμύρια gamers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Starfield έχει παιχτεί από 12 εκατομμύρια gamers

Το Starfield έχει παιχτεί από 12 εκατομμύρια gamers

Phil Spencer: "Μπορεί να έχει την διάρκεια ζωής του Skyrim". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/9/23] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Starfield έχει παιχτεί από έξι εκατομμύρια gamers και ότι αποτελεί το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της εταιρείας.

Σε αυτό τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται τόσο οι πωλήσεις, όσο και οι gamers που το έπαιξαν μέσα από την συνδρομή του Game Pass.

Ο Phil Spencer ανακοίνωσε επίσης ότι στο Starfield συνδέθηκαν ένα εκατομμύριο παίκτες ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Starfield κυκλοφόρησε για PC και Xbox Series X/S.

[UPDATE: 20/9/23 - 10 εκατομμύρια gamers] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Starfield έχει παιχτεί από 10 εκατομμύρια gamers.

[UPDATE 2: 5/12/23 - 12 εκατομμύρια gamers] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Starfield έχει παιχτεί από 12 εκατομμύρια gamers. Ο Phil Spencer ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να δει το Starfield να έχει παρόμοια διάρκεια ζωής με το Skyrim και δήλωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μας». Ο Spencer πρόσθεσε ότι ο Todd Howard και η ομάδα της Bethesda ελπίζουν ότι το Starfield μπορεί να είναι μια παρόμοια εμπειρία με το Skyrim για "άτομα που αγαπούν το διάστημα και την εξερεύνηση του διαστήματος".

Δείτε πως ένας παίκτης σώθηκε από το Starfield στην πραγματική ζωή, επειδή ξενύχτησε και γλίτωσε την οικογένειά του από φωτιά που ξέσπασε από έκρηξη και συζητήστε για το Starfield στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification