Η Riot Games θα επαναλάβει επίσημους αγώνες eSports διότι ευνόησε κατά λάθος μια ομάδα λόγω lag

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Riot Games θα επαναλάβει επίσημους αγώνες eSports διότι ευνόησε κατά λάθος μια ομάδα λόγω lag

Η Riot Games θα επαναλάβει επίσημους αγώνες eSports διότι ευνόησε κατά λάθος μια ομάδα λόγω lag

Οι διοργανωτές το κατάλαβαν...τρεις μέρες μετά!

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι τρεις επισημοι αγώνες στο Mid-Season Invitational του League of Legends θα χρειαστεί να επαναληφθούν λόγω...lag.

Το τμήμα eSports της εταιρείας έκανε μια δήλωση που επιβεβαιώνει το πρόβλημα ανάμεσα στον τόπο διεξαγωγής στη Busan και της τοποθεσίας από όπου η ομάδα RNG συνδεόταν remote για να παίξει: "Ανακαλύψαμε την τρίτη ημέρα ότι υπήρχε διαφορά στο latency που αναφέρθηκε στα αρχεία καταγραφής των matches για όλους τους αγώνες σε σχέση με αυτό που βιώθηκε στο χώρο της Busan".

Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που έπαιζαν στο Busan έπαιζαν σε υψηλότερο ping, ενώ η ομάδα RNG -η οποία αγωνίζεται εξ αποστάσεως από την Κίνα- έπαιζε σε χαμηλότερο ping. Επειδή αυτό δημιούργησε πλεονέκτημα στην RNG, η RNG θα πρέπει τώρα να επαναλάβει τρία matches. Η RNG κέρδισε προηγουμένως τρεις στους τρεις αγώνες, αλλά αυτά τα αποτελέσματα θα είναι πλέον άκυρα.

Η RNG ανταγωνίζεται εξ αποστάσεως από την Κίνα φέτος λόγω των περιορισμών Covid-19 στη Σαγκάη. Ο προπονητής της RNG, Ken Zhu (Zhu Kai) πήγε στο Weibo για να γράψει μια πολύ μεγάλη δήλωση σχολιάζοντας το θέμα. "Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν κατάλαβα την απόφαση. Κατά τη διάρκεια της 10χρονης καριέρας μου, δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια κατάσταση. Οι παίκτες και η διοίκηση είναι επίσης μπερδεμένοι", είπε χαρακτηριστικά.

Είναι σαφές ότι ο Ken Zhu δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση. Ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα και αυτός θα σεβαστούν την απόφαση του αγώνα και θα συνεργαστούν με τους κανόνες της MSI. Αλλά προσθέτει επίσης, "Αν το πρόβλημα λανθάνοντος χρόνου ανακαλύφθηκε την πρώτη μέρα του διαγωνισμού, θα το καταλάβαινα απόλυτα. Αλλά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός διεξήχθη για τρεις ημέρες μέχρι να ανακαλυφθεί το θέμα της καθυστέρησης και επιπρόσθεσα το να μας ζητούν να επαναλάβουμε τους αγώνες μας, αυτό δεν είναι άνευ δικαιολογίας; Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της κατάστασης και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την αποδεχθούμε και να συνεργαστούμε».

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την μήνυση που έκανε η Riot Games στην εταιρεία ανάπτυξης του Mobile Legends: Bang Bang.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την σκέψη της Riot Games να μειώσει την ταχύτητα του League of Legends και συζητήστε για το LoL στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification