• Ειδήσεις
  • RPG
  • Developer έχασε την μητέρα του στα 46 της και της έφτιαξε 3 mods με ιερά για τα Skyrim, Oblivion και Morrowind

Developer έχασε την μητέρα του στα 46 της και της έφτιαξε 3 mods με ιερά για τα Skyrim, Oblivion και Morrowind

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Developer έχασε την μητέρα του στα 46 της και της έφτιαξε 3 mods με ιερά για τα Skyrim, Oblivion και Morrowind

Developer έχασε την μητέρα του στα 46 της και της έφτιαξε 3 mods με ιερά για τα Skyrim, Oblivion και Morrowind

Τα οποία του έμαθε.

Ο νεαρός προγραμματιστής Eric Barnett έχασε την μητέρα του σε ηλικία μόλις 46 ετών και της έφτιαξε τρία mods για τα Elder Scrolls games, τα οποία η μητέρα του του έμαθε.

Ο modder (με το username VIIVII) απέτισε φόρο τιμής στην αγαπημένου RPG σειρά, φτιάχνοντας από ένα ιερό σε καθένα από τα τελευταία τρία games της σειράς, δηλαδή κατά σειρά τα Morrowind, Oblivion και Skyrim. 

Οι τάφοι βρίσκονται στην αρχή κάθε παιχνιδιού. Ο modder βοηθήθηκε στο σχεδιασμό των τάφων από άλλους modders. Το πακέτο με τα mods ονομάζεται "In the Memory of Mom".

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Ο modder Eric Barnett γράφει στην περιγραφή: «Η μαμά μου, Teneele, πέθανε τον Ιανουάριο. Ήταν μόλις 46 και σε αυτό το διάστημα προσπαθούσα να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι έφυγε. Αποφάσισα ότι ένας τρόπος για να το κάνουν αυτό θα ήταν να τιμήσω τη μνήμη της σε μερικά από τα games που μου έδειξε».

Ο VIIVII έχει δημιουργήσει μερικά mods στο παρελθόν, αλλά ζήτησε βοήθεια από το modding forum του Elder Scrolls για να καταλάβει πώς να κάνει σωστά αυτό που ήθελε. Κάθε ιερό γράφει πάνω: «Μπορεί να ζήσει σε κάθε περιπέτεια που παίρνω στο Tamriel». Η τοποθέτηση των ιερών είναι πολύ σκόπιμη: Ο VIIVII λέει ότι «Εφόσον η μαμά μου υπέφερε πάντα από μια σοβαρή περίπτωση της ασθένειας restartitis», τοποθετήσαμε ιερά κοντά στην αρχή κάθε παιχνιδιού.

Ο modder ονόματι Sovrath δημιούργησε το ιερό Skyrim για τον Eriv, ενώ ένας άλλος - ο Arcarias - δημιούργησε μια έκδοση του Morrowind mod 

Διαβάστε περισσότερα για το Skyrim mod με την φωνή του Master Chief από το Halo στον Dragonborn.

Διαβάστε επίσης το review του The Elder Scrolls: Skyrim και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.