• Ειδήσεις
  • RPG
  • Yoko Taro: "Το επόμενο Nier μπορεί να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια"

Yoko Taro: "Το επόμενο Nier μπορεί να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια"

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Yoko Taro: "Το επόμενο Nier μπορεί να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια"

Yoko Taro: "Το επόμενο Nier μπορεί να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια"

Προφανώς όταν του δώσουν "πολλά λεφτά"!

Σε μία..."σαφέστατη δήλωση" προχώρησε ο Yoko Taro, ο οποίος είπε ότι "Το επόμενο Nier θα μπορούσε να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια από τώρα".

Ο συγγραφέας και director της σειράς Nier, μίλησε στο βίντεο History of Nier στο podcast Game Maker's Notebook. Στο κλείσιμο αυτού του βίντεο, ο Yoko Taro λέει ότι θα κάνει "τα πάντα για τα χρήματα" και ότι "το επόμενο παιχνίδι Nier θα μπορούσε να βγει αύριο ή ίσως σε 35 χρόνια από τώρα".

Ο Shuhei Yoshida, πρώην πρόεδρος της Sony Interactive και παρουσιαστής της εκπομπής, πίεσε τον Yoko Taro σχετικά με το θέμα, ρωτώντας τον αν παίρνει έναν «λιγότερο πρακτικό» ρόλο στα τρέχοντα έργα του, ως Creative Director. Ο δημιουργός του Nier απάντησε ότι δεν διευθύνει προσωπικά αυτά τα projects, επειδή πιστεύει ότι τα games θα μπορούσαν να αποδειχθούν καλύτερα εάν "αυτός ο ηλικιωμένος άντρας είχε ασαφή και χαλαρή σύνδεση με τα games".

Βέβαια ο Yoko Taro, δίνει το στοιχείο του Creative Direction. Όμως οι παραπάνω ασαφείς δηλώσεις ήταν αναμενόμενες από έναν άνθρωπο, ο οποίος φοράει μονίμως μια γιγάντια μάσκα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά, η προσωπικότητά του ταιριάζει με τη σειρά Nier, η οποία είναι γνωστή για τις ιστορίες με γρίφους και την πληθώρα των μυστικών της.

Θυμίζουμε ότι ο Yoko Taro έχει δηλώσει ότι το Nier θα ξαναβγεί όταν του δώσουν πολλά λεφτά.

Διαβάστε το review του NieR Replicant ver. 1.22 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification