• Ειδήσεις
  • RPG
  • Βραζιλιάνα Streamer προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad

Βραζιλιάνα Streamer προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Βραζιλιάνα Streamer προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad

Βραζιλιάνα Streamer προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad

Πεθαίνει συνέχεια.

Η Twitch streamer Luality προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad.

Της αρέσει να σχεδιάζει αλλά στο Action RPG της FromSoftware δεν έχει καταφέρει ακόμη να προχωρήσει αρκετά. Η Βραζιλιάνα streamer έχει πεθάνει πολλές φορές αλλά δεν το βάζει κάτω.

Το 2018 τερμάτισε το Dark Souls 3 με το dance pad του Dance Dance Revolution, άρα δεν αποκλείεται να καταφέρει κάτι και τώρα. Για το drawing pad της χρησιμοποιεί PC και PS5 (μέσω PlayStation Remote Play). Αξιοποιεί το tablet Wacom Cintiq Pro 13 εδώ και δύο εβδομάδες.

«Είχα αυτή την ιδέα πριν από δύο εβδομάδες, ζήτησα βοήθεια από μερικούς φίλους και σε τρεις μέρες θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο prototype που δύσκολα λειτουργούσε», είπε η Luality. «Μετά πήγα στην έκθεση PAX West. Με προσκάλεσαν να παίξω Elden Ring χορεύοντας live στο Intel Booth! Ήταν καταπληκτικό! Μόλις έφτασα στο σπίτι, συνέχισα να εργάζομαι στο tablet. Έχω τις ελπίδες και τα όνειρά μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Χρησιμοποιώ πέντε διαφορετικά προγράμματα που δεν προορίζονται να συνεργαστούν για να γίνει αυτό δυνατό. Αλλά σιγά-σιγά η προσαρμογή των πραγμάτων και η σταθεροποίηση των πραγμάτων ήταν πολύ διασκεδαστική, ειδικά καθώς το τρέξιμο άρχισε να παίρνει μορφή και άρχισα να σκοτώνω bosses. Απλώς με κάνει χαρούμενη πόσο έφτασα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!».

Εάν έχετε δει μερικά από τα βίντεο της Luality, θα παρατηρήσετε ότι σχεδιάζει στην οθόνη του tablet για να εκτελέσει ενέργειες εντός του παιχνιδιού, όπως επίθεση (ευθεία γραμμή) και άλμα (ένα τρίγωνο). Ορισμένες εντολές ήταν πολύ περίπλοκες. Ο έλεγχος της κάμερας, για παράδειγμα, ήταν αδύνατος με αυτήν τη ρύθμιση, οπότε το εγκατέλειψε εντελώς, βασιζόμενη μόνο στην εντολή "reset camera". 

Κάτι που είναι λίγο πιο συνειδητοποιημένο κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας είναι το πώς αισθάνεται το σώμα της καθώς παίζει. «Οι καρποί μου είναι καλοί», είπε η Luality. "Μερικές φορές, η θέση που πρέπει να έχω το tablet μου προκαλεί πόνο λίγο στα χέρια μου, αλλά εργάζομαι για να λύσω αυτό το πρόβλημα.

Δείτε gamers να τερματίζουν το Elden Ring με dance pad.

Διαβάστε το review του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification