• Ειδήσεις
  • RPG
  • Η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go απέλυσε 90 άτομα, ακύρωσε το Transformers και 3 ακόμη games

Η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go απέλυσε 90 άτομα, ακύρωσε το Transformers και 3 ακόμη games

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go απέλυσε 90 άτομα, ακύρωσε το Transformers και 3 ακόμη games

Η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go απέλυσε 90 άτομα, ακύρωσε το Transformers και 3 ακόμη games

Η ανάπτυξη του NBA All-World συνεχίζει κανονικά.

Η Niantic, εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go, απέλυσε 90 άτομα και ακύρωσε 4 games. Το ένα από αυτά αφορά ένα νέο Transformers.

Σύμφωνα με το Bloomberg (και με επιβεβαίωση εν μέρει από την ίδια την Niantic), ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, John Hanke, ανακοίνωσε στους εργαζόμενούς του ότι η εταιρεία «αντιμετωπίζει μια περίοδο οικονομικής αναταραχής» και προσπαθούσε να μειώσει το κόστος «σε διάφορους τομείς».

Ο Χάνκε φέρεται να είπε ότι η Niantic σχεδίαζε να «εξορθολογήσει περαιτέρω» τις λειτουργίες της εταιρείας για να την βοηθήσει «να ξεπεράσει κάθε οικονομική καταιγίδα» που μπορεί να έρθει στο μέλλον. Ορισμένοι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν προς ύφεση, με απολύσεις που αναμένονται σε μια μεγάλη γκάμα εταιρειών στο μέλλον.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Niantic θα απολύσει περίπου 85-90 εργαζόμενους. Όσον αφορά τα φερόμενα ως ακυρωθέντα games, το Bloomberg είπε ότι το Transformers, Heavy Metal, δεν θα κυκλοφορήσει πλέον, ενώ το Hamlet από την Niantic και την Punchdrunk επίσης δεν θα κυκλοφορήσει. Τα άλλα δύο games που ακυρώθηκαν ήταν ο νέος τίτλος Blue Sky και το Snowball. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί.Ενώ το Pokemon Go γνώρισε τεράστια επιτυχία για τη Niantic, τα επόμενα games της, συμπεριλαμβανομένων των Harry Potter: Wizards Unite και Pikmin Bloom, δεν βρήκαν μεγάλο κοινό όπως το Pokemon Go. Το Wizards Unite έκλεισε στις αρχές του έτους. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η Niantic "απέλυσε περίπου το 8% του προσωπικού της για να «επικεντρωθεί στις βασικές προτεραιότητες». «Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά όσων εγκαταλείπουν τη Niantic και τους στηρίζουμε σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση», δήλωσε η εταιρεία.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Niantic με το NBA για έναν νέο τίτλο AR που ονομάζεται NBA All-World.

Συζητήστε περισσότερα για την Niantic στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification