• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το patch 1.3.1 του Cyberpunk 2077 βελτιώνει το gameplay και τις βρεγμένες επιφάνειες

Το patch 1.3.1 του Cyberpunk 2077 βελτιώνει το gameplay και τις βρεγμένες επιφάνειες

New
Το patch 1.3.1 του Cyberpunk 2077 βελτιώνει το gameplay και τις βρεγμένες επιφάνειες

Το patch 1.3.1 του Cyberpunk 2077 βελτιώνει το gameplay και τις βρεγμένες επιφάνειες

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πραγματοποιούνται βασικές βελτιώσεις.

Το νέο patch της CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077 είναι πλέον διαθέσιμο, φέρνοντας μαζί του μια σειρά από μικρές βελτιώσεις, ενημερώσεις στο UI και διορθώσεις για αρκετές αποστολές.

Στο κομμάτι του gameplay, διορθώθηκαν τα ζητήματα που είχαν να κάνουν με την ταχύτητα του reload στα όπλα, την ταχύτητα ανίχνευσης από τον εχθρό την ώρα του stealth και ο χαρακτήρας να κολλάει στο αέρα μετά από συντριβή μοτοσικλέτας. Τα σφάλματα σε αποστολές, όπως η Judy που λείπει από το Disasterpiece και το χαλασμένο μπλόκο του The Nomad έχουν αντιμετωπιστεί. Στον οπτικό τομέα, οι βρεγμένες επιφάνειες φαίνονται με περισσότερη λεπτομέρεια και το να πυροβολεί κανείς ένα όπλο θα αλληλοεπιδρά πλέον σωστά με το φως.

Διαβάστε όλα τα patch notes παρακάτω:

Gameplay: Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μετά την αναβάθμιση ενός item με quest tag, το εν λόγω item δεν αφαιρούνταν από το inventory. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα perks για γρηγορότερο reload επιβράδυναν τον χρόνο του reload. Διορθώθηκε το ύψος του charged jump. Η ταχύτητα ανίχνευσης από τον εχθρό την ώρα του stealth εξαρτάται πλέον από τη δυσκολία του παιχνιδιού. Ο χαρακτήρας δεν θα κολλάει πλέον στο αέρα όταν πέφτει σε μοτοσικλέτα ενώ έχει επίσης το perk "The Rock".

Quests και Open World: Στην αποστολή Disasterpiece η Judy δεν θα κάνει spawn στο φορτηγάκι της στην Jig-Jig Street. Στην αποστολή These Boots Are Made for Walkin', η Thorton Galena "Rattler" θα κάνει spawn στην περιοχή της αποστολής και δεν θα είναι άτρωτη μετά το τέλος της αποστολής. Στην αποστολή Beat on the Brat, διορθώθηκε ένα σφάλμα το οποίο δεν επέτρεπε την επανεκκίνηση της αποστολής. Στην αποστολή With a Little Help from My Friends διορθώθηκε ένα σφάλμα με το οποίο το κείμενο "Wait for the nomads" παρέμενε στην οθόνη. Στην ίδια αποστολή διορθώθηκε και ένα σφάλμα το οποίο δεν επέτρεπε στο παίκτη να κάνει interact με τους nomads. Στην αποστολή The Nomad, διορθώθηκε ένα σφάλμα με το αυτοκίνητο του παίκτη κολλούσε στο μπλόκο, απαγορεύοντας στον παίκτη να ολοκληρώσει την αποστολή.

Visuals: Διορθώθηκε ένα σφάλμα που έκανε τους δρόμους να μην φαίνονται βρεγμένοι μετά από βροχή. Με το νέο patch οι βρεγμένες επιφάνειες θα φαίνονται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Αφαιρέθηκαν μαλλιά και φρύδια σε περιπτώσεις που είχαν ρυθμιστεί ανάλογα σε προηγούμενες versions του παιχνιδιού. Διορθώθηκε ένα σφάλμα με το οποίο όταν γινόταν χρήση ενός Tech όπλου παρουσιαζόταν ένα εκτυφλωτικό φως. Διορθώθηκε η Carol που καθόταν στον αέρα στην αποστολή With a Little Help from My Friends.

UI: Επέστρεψαν οι περιγραφές στα Overheat and Short Circuit quickhack tooltips και Backpacker, Resist, καθώς και σε κάποια ρούχα. Και για τις κονσόλες, βελτιστοποιήθηκε η μνήμη της GPU.

Διαβάστε για το mod του Cyberpunk 2077 που σας κάνει revive αν πληρώσετε με Eddies. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification