• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το Outriders έχει αναφορά στην εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Το Outriders έχει αναφορά στην εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Hot
Το Outriders έχει αναφορά στην εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Το Outriders έχει αναφορά στην εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Η οποία όμως γράφτηκε χρόνια πριν.

Ένα περίεργο και σχεδόν προφητικό στοιχείο παρατήρησαν παίκτες του Outriders. Το δημοφιλές Shooter της People Can Fly έχει αναφορά στην εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, η οποία όμως είναι συμπτωματική σύμφωνα με τους δημιουργούς του. Σύμφωνα με τις People Can Fly και Square Enix, οι διάλογοι του Outriders είχαν γραφτεί μερικά χρόνια πριν από το περιστατικό. Εκπρόσωπος των δύο εταιρειών δήλωσε: "Οποιεσδήποτε ομοιότητες σε πραγματικά γεγονότα είναι συμπτωματικές."

Η ομοιότητα με τα πραγματικά γεγονότα για την οποία ερωτήθηκαν οι δύο εταιρείες, μοιάζει περισσότερο με άμεση αναφορά στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ο διάλογος γίνεται στην αρχή του Outriders όταν ο χαρακτήρας του παίκτη δηλώνει ότι έσωσε έναν άλλον χαρακτήρα από την συμμορία των κοκκινολαίμηδων που χτύπησε το Καπιτώλιο. Η λέξη "storming" η οποία χρησιμοποιείται in-game έχει επίσης δυνατή σύνδεση με την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, καθώς χρησιμοποιείται πολύ συχνά από τα ΜΜΕ για τον χαρακτηρισμό των γεγονότων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων. Για παράδειγμα ακόμα και η Wikipedia τιτλοφορεί τα γεγονότα ως "2021 storming of the United States Capitol"

Οι εισβολείς έχουν επίσης χαρακτηριστεί επανειλημμένα ως συμμορία και το "κοκκινολαίμηδων" υπονοεί "χωριάτες, λευκοί και αντιδραστικοί". Αν το Outriders είχε κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021, θα ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτό ότι δεν πρόκειται για αναφορά στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου.

Δείτε gameplay videos του Outriders και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.