Astria Ascending

Astria Ascending

Astria Ascending

Ένα JRPG με θρυλικούς συντελεστές.

Η Artisan Studios παρουσίασε ένα τρέιλερ του Astria Ascending, του επερχόμενου JPRG της που είναι ζωγραφισμένο στο χέρι.

Το Astria Ascending αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία Dear Villagers και αρκετά μεγάλα ονόματα στον χώρο των JRPG έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξή του. Ειδικότερα, υπεύθυνος για το soundtrack είναι ο Hitoshi Sakimoto που έχει γράψει μουσική για το Final Fantasy 12 και το Vagrant Story, υπεύθυνος για το σενάριο ο Kazushige Nojima που έχει γράψει τα σενάρια των Final Fantasy VII, Final Fantasy 10, Kingdom Hearts II και άλλων. Υπεύθυνη για τα γραφικά είναι η CyDesignation που αποτελείται από τους Akihiko Yoshida και Hideo Minaba, όπου αμφότεροι έχουν εργαστεί πάνω στην σειρά Final Fantasy.

Το εν λόγω JRPG λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο που έχει βυθιστεί στο χάος και εσείς ελέγχετε τους Demigods. Αυτή η ομάδα, που αποτελείται από οκτώ ήρωες, είναι η μόνη σωτηρία του κόσμου. Κάθε χαρακτήρας έχει την δική του ιστορία και για να την ανακαλύψετε θα περιηγηθείτε σε πέντε πόλεις, 25 dungeons και η συνολική διάρκεια θα φτάσει τις 30 με 50 ώρες. Εκτός του turn-based συστήματος μάχης, θα μπορείτε να κάνετε διάφορα side-quests και να παίξετε διάφορα mini-games.

Ο game director Julien Bourgeois δήλωσε: “Στο Astria Ascending θέλαμε να εξερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιδρούν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάθε ήρωας έχει την δική του οπτική, όμως οι σχέσεις που δημιουργούν μεταξύ τους είναι αυτές που θα δώσουν ζωή στην ιστορία”.

Ακόμα, ο επικεφαλής της εκδότριας εταιρείας Guillaume Jamet δήλωσε: “Το να βλέπεις αυτό τον κόσμο να ζωντανεύει, ήταν πραγματικά μαγικό. Είναι τιμή μας να έχουμε αυτούς τους θρύλους να δουλεύουν μαζί μας στο Astria Ascending. Είναι σαν να πραγματοποιείται το παιδικό μου όνειρο. Το Astria Ascending δεν είναι απλά ένας φόρος τιμής στα κλασικά JRPG, είναι και το επόμενο βήμα της εταιρείας μας”.

Η επίσημη περιγραφή του Astria Ascending έχει ως εξής:

  • Επικές ιστορίες: Πολεμήστε για το μέλλον ενώ αντιμετωπίζετε το παρελθόν. Θυσιάστε τα πάντα και μην παρατάτε τίποτα. Στην ανάπτυξη της ιστορίας του Astria Ascending συμμετείχε ο σεναριογράφος Kazushige Nojima, γνωστός για την δουλειά του στα Final Fantasy VII Remake και Final Fantasy X.
  • Ζωντανά τοπία: Ταξιδέψτε στον κόσμο του Orcanon, εκεί θα δείτε πανέμορφα fully animated 2D τοπία στις πέντε πόλεις, όπως και ένα δυναμικό σύστημα καιρού.
  • Αξέχαστοι ήρωες: Διαλέξτε ανάμεσα από οκτώ πλήρως customizable χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες και δημιουργήστε την δική σας ομάδα.
  • Εθιστικές μάχες: Συνεργαστείτε για να σώσετε τον κόσμο, επιλέγοντας την βέλτιστη τακτική για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας στις turn-based μάχες.
  • Μουσική αρμονία: Με μουσική και SFX από τον συνθέτη Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, Valkyria Chronicles), το Astria Ascending είναι ακουστικός θησαυρός.

Το Astria Ascending θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch και Game Pass μέσα στο 2021.

Διαβάστε το review του Bravely Default II και συζητήστε για το Astria Ascending στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification