Digimon Survive

Hot
Digimon Survive

Digimon Survive

H κυκλοφορία προγραμματίστηκε για τον Ιούλιο. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 21/8/18] Η Bandai Namco γιορτάζει τα 20 χρόνια του anime Digimon ανακοινώνοντας ένα νέο Survival RPG, το Digimon Survive.

Η ανακοίνωση έγινε χθες από την εταιρεία μέσω livestream και παρουσιάστηκε ως ένα “Survival/Simulation RPG”. Η υπόθεση θα αφορά μια ομάδα εφήβων οι οποίοι χάνονται κατά την διάρκεια μιας εκδρομής και μεταφέρονται μυστηριωδώς σε έναν κόσμο με τέρατα, μερικάαπό τα οποία μπορούν να γίνουν φίλοι σας. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα τρέιλερ, το οποίο κάνει μια μικρή εισαγωγή στην υπόθεση του Digimon Survive. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 22/4/19 - Ο παραγωγός του καθησυχάζει τους fans] Δεν έχουν ακουστεί ιδιαίτερα πολλά νέα για το επερχόμενο Digimon Survive από πέρσι τον Ιούλιο όπου ανακοινώθηκε, προκαλώντας σε αρκετούς fans την ανησυχία ότι ίσως έχει ακυρωθεί. Ο παραγωγός του παιχνιδιού, Kazumasa Habu έκανε μια δημοσίευση στο Twitter προκειμένου να καθησυχάσει το κοινό, λέγοντας ότι δεν έχει ακυρωθεί και ότι το καλοκαίρι θα έχουμε επιπλέον νέα για την ανάπτυξή του.

[UPDATE 2: 22/7/19 - Εισαγωγικό anime] Η εισαγωγή του Digimon Survive είναι ένα anime μικρού μήκους και δημοσιεύτηκε σήμερα στο YouTube. Δείτε την αρχή της περιπέτειας της έφηβης παρέας παρακάτω:

[UPDATE 3: 18/10/2020 - Αναβλήθηκε με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021]  Η Bandai Namco ανακοίνωσε την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Digimon Survive

Το επερχόμενο Survival Strategy RPG της Bandai Namco Digimon Survive θα κυκλοφορήσει τελικά το 2021. Μετά από έντονη φημολογία σχετικά με μία πιθανή καθυστέρηση του RPG κατά τις τελευταίες εβδομάδες ανακοινώθηκε τελικά μέσω του Twitter πως πράγματι το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

O παραγωγός του νέου project της Bandai Namco Kazumasa Habu επιβεβαίωσε με την σειρά του την καθυστέρηση: "Είχαμε αρχικά σχεδιάσει το Digimon Survive να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 αλλά οι τωρινές συνθήκες έχουν καταστήσει ανέφικτη αυτή μας την προσπάθεια με αποτέλεσμα το Digimon Survive να αποκτά νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2021. Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή σας και ενώ δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό RPG που θα μπορέσετε να απολαύσετε σχετικά σύντομα". Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ο Kazumasa Habu δήλωσε πως οι fans του τίτλου θα λάβουν νέα updates μέσα στην άνοιξη του 2021.

[UPDATE 4: 21/10/21 – Τελικά θα κυκλοφορήσει το 2022] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon Survive έλαβε μία ακόμα αναβολή και θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022.

Ο παραγωγός του Digimon Survive, Kazumasa Habu δήλωσε στο Twitter: Ο αρχικός μας στόχος ήταν να κυκλοφορήσουμε το Digimon Survive μέσα στο 2021. Παρόλα αυτά, λόγω της ανάγκης περισσότερου χρόνου στην ανάπτυξη είναι απαραίτητο η ημερομηνία να μεταφερθεί στο 2022. Παρόλο που αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε αυτό τον έξτρα χρόνο για να ανεβάσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού. 

[UPDATE 4: 21/4/22 – H κυκλοφορία προγραμματίστηκε για τον Ιούλιο] Το Digimon Survive θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον Ιούλιο.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει επιτέλους. Το video game θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Ιουλίου, πριν κυκλοφορήσει παντού στις 29 Ιουλίου. O παραγωγός του Digimon Survive, Kazumasa Habu, δήλωσε: "Η ομάδα του Digimon Survive σχεδιάζει να σας μεταφέρει περισσότερα συναρπαστικά νέα σε όλες τις μορφές. Σας παρακαλούμε να περιμένετε με ανυπομονησία και να μείνετε συντονισμένοι. Είμαστε σχεδόν εκεί!" Το Digimon Survive που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2019, έχει καθυστερήσει πολλές φορές.O Habu, τον Φεβρουάριο του 2022, εξήγησε ότι αυτές οι καθυστερήσεις ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής της ομάδας ανάπτυξης στα μέσα της παραγωγής, ζητώντας από τους οπαδούς να "περιμένουν λίγο ακόμα".

Το Digimon Survive είναι ένα visual novel RPG με turn-based μάχες βασισμένες σε τακτικές, στο οποίο μια ομάδα ανθρώπων γίνεται φίλη και συνεργάζεται με ψηφιακά τέρατα, ξεκινώντας ένα ταξίδι όπου οι επιλογές σας θα επηρεάσουν την έκβαση της ιστορίας. Οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα Digimon σας digivolve, ανοίγοντας νέες στρατηγικές στη μάχη.

Το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για τα PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε για το νησί του Joe Biden στο Animal Crossing: New Horizons και συζητήστε για το Digimon Survive στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:19
Ένας τίτλος ο οποίος δεν θα περάσει απαρατήρητος απο όλους τους άνιμε φανς.
Notification