Destiny 2 gameplay videos

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
25
Destiny 2 gameplay videos

Destiny 2 gameplay videos

Παρουσίαση της Dead Zone. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/17] Η Bungie παρουσίασε το πρώτο gameplay video του Destiny 2.

Κατά την διάρκεια των πρώτων βίντεο είδαμε έναν νέο, σκοτεινό κόσμο και την επίθεση των Cabals. Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί πως το broadcast έλαβε χώρα μέσα από ένα hangar αεροπλάνου στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης υπήρξε καταρχήν μια εισαγωγή μέσω ενός τρέιλερ, αλλά και ενός cutscene, το οποίο προηγήθηκε του gameplay video. Παράλληλα, η Bungie ανακοίνωσε ότι όλα τα raids θα είναι διαθέσιμα για όλους τους παίκτες εξ αρχής, μιας και στο πρώτο Destiny οι μισοί παίκτες δεν έφτασαν ποτέ σε αυτά. Ακολούθως παρουσιάστηκε το gameplay video όπου είδαμε την νέα μηχανή γραφικών και το νέο user interface. Τα όπλα, τα πυρομαχικά, τα skills και η ένδειξη ενέργειας των εχθρών στην οθόνη είναι πλέον πιο εμφανή, ενώ στο δεύτερο μισό του εκτενούς gameplay video, πέρα από τα rifles παρατηρήσαμε από rocket launcher μέχρι και το νέο minigun. Ακόμη, θα μπορείτε να δείτε τι πυρομαχικά και τι δυνάμεις έχει κάθε φορά ο εκάστοτε εχθρός σας.

Δείτε το εκτενές gameplay video στο τέλος του οποίου διεξήχθη ένα boss fight. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι melee επιθέσεις, οι οποίες απ' ότι φαίνεται παίζουν πιο σημαντικό ρόλο πλέον, αφού θα δείτε μέχρι και την χρήση φλεγόμενων σπαθιών.

Αμέσως μετά το gameplay video παρουσιάστηκε ένα ακόμη cutscene με το σενάριο του παιχνιδιού. Στη συνέχεια της παρουσίασης ενημερωθήκαμε ότι οι Clans θα προστεθούν για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια clan GameWorld.gr και να βγούμε για εξορμήσεις.

Στα PC μέσω του Battle.net
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω Activision Blizzard, το Destiny 2 θα διατεθεί στα PC αποκλειστικά μέσω του Battle.net της Blizzard. Θα παρουσιαστεί με ανάλυση έως 4K (3820x2160) με ξεκλείδωτα fps, πλήρη υποστήριξη πληκτρολογίου και mouse και text chat, ενώ θα μπορείτε να ορίσετε το field of view στα μέτρα σας. Στα PC θα το δούμε και σε retail έκδοση, όπως ισχύει και για τις κονσόλες. Το Destiny 2 θα είναι το πρώτο third-party game που θα διατεθεί μέσω του Battle.net.

Επίσης, μετά την συμφωνία της Bungie με την Sony, το PS4 θα δεχθεί αποκλειστικό περιεχόμενο έως και τον φθινόπωρο του 2018. Η open beta αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Όσοι το προπαραγγείλετε, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Δείτε το νέο cinematic τρέιλερ και ολόκληρη την παρουσίαση της Bungie παρακάτω:

Η Bungie θα προσθέσει στο Destiny 2 το Crucible, ένα competitive multiplayer mode, το οποίο θα παίζεται αποκλειστικά με 8 παίκτες (4v4). Η Bungie έχει ως στόχο να αναδομήσει τα multiplayer modes της ώστε να περιλαμβάνουν μόνο μικρές ομάδες. Όσον αφορά στο story, όσο εξερευνάτε τον κόσμο θα βρίσκετε NPCs οι οποίοι θα σας δίνουν side-quests, τα λεγόμενα Adventures. Παίρνοντας τέτοιες αποστολές θα πρέπει να βρείτε θησαυρούς στο χάρτη και να ανακαλύψετε Lost Sectors, στα οποία θα υπάρχουν τόσο θησαυροί όσο και bosses που θα έχουν τα κλειδιά για τους θησαυρούς αυτούς. Τα challenges αυτά θα έχουν ακόμα και Heroic objectives.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι θα γλιτώσετε το loading του orbit. Θα μπορείτε να μεταπηδήσετε δηλαδή πιο γρήγορα από πλανήτη σε πλανήτη. Τέλος, θα υπάρξουν τέσσερις νέοι κόσμοι που θα εξερευνήσετε και συγκεκριμένα οι Titan, Io, Nessus και η Dead Zone της Γης.

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 8 Σεπτεμβρίου. Η ίδια ημερομηνία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και για τα PC.

Διαβάστε το review του Destiny και απολαύστε επίσης την Destiny Ghost Edition.

[UPDATE: 19/5/17 - Εκτενές βίντεο με το Countdown PvP mode] Κυκλοφόρησε ένα βίντεο 27 λεπτών με το νέο Countdown mode του Destiny 2.

Δείτε PvP 4v4 παικτών σε 1080p/60 frames, με επίδειξη των όπλων και των skills.

[UPDATE 2: 13/6/17 - 4K βίντεο στα 60 frames] Η Bungie σε συνεργασία με την Nvidia παρουσίασαν ένα gameplay video του Destiny 2 με 4K ανάλυση και στα 60 frames το δευτερόλεπτο.

Στο βίντεο βέβαια βλέπουμε δύο παράδοξα. Πρώτον ο παίκτης δεν τρέχει εσκεμμένα ώστε να έχει πολλά frames και δεύτερον χρησιμοποιείται gamepad αντί για keyboard-mouse κι όλα αυτά ενώ τα FPS σε PC παίζονται παραδοσιακά με πληκτρολόγιο και ποντίκι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 3: 26/8/17 - Παρουσίαση της Dead Zone] Στο σημερινό gameplay video η Bungie σας παρουσιάζει την Dead Zone, όπου θα βιώσετε Co-op εμπειρίες μαζί με άλλους παίκτες, πέρα από το βασικό campaign.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν ανακοινωθεί για το Destiny 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 nickarma (Level 12) 19/05/2017 01:49
Ενδιαφέρουσες οι νέες πληροφορίες.Περ ίμενα απλά να δείξουν ένα gameplay και να κάτσουν λίγα λεπτά. Τελικά κράτησε πάνω από μία ώρα.
Οι αλλαγές προς την σωστή κατεύθυνση.Το θέμα είναι να έχει καλύτερο σενάριο,παρουσί αση,ποικιλία και περισσότερα είδη εχθρών.Τα άλλα έρχονται.Α και σίγουρα πιο ενδιαφέρον online.
#2 ashbringer (Level 25) 19/05/2017 08:53
Πολύ καλή παρουσίαση με πάρα πολλά θετικά στοιχεία για το καινούργιο Destiny.
#3 Divine Raiden (Level 26) 19/05/2017 13:06
Πολύ ωραία παρουσίαση.Με έψησε να το ψάξω το παιχνίδι!
#4 ashbringer (Level 25) 14/06/2017 08:45
Πολύ καλό το gameplay video.Περιμένου με για την κυκλοφορία του τίτλου.
Notification