Diablo 3: Rise of the Necromancer DLC

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Diablo 3: Rise of the Necromancer DLC

Diablo 3: Rise of the Necromancer DLC

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το κόστος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/11/16] Ένα concept art από Necromancer βρέθηκε σε server της Blizzard, στο ίδιο σημείο όπου είχε βρεθεί και το Sombra art πριν από μερικές ημέρες.

Άραγε θα δούμε τον Necromancer στο Diablo 3; Πέρα από την παραπάνω φωτογραφία η οποία αφαιρέθηκε, δεν έχουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Η φωτογραφία είναι concept art και απεικονίζει male και female Necromancer. Την φωτογραφία δημιούργησε ο art director της Blizzard, John Mueller.

Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα 4-5 Νοεμβρίου, έχουμε την BlizzCon 2016. Πιθανότατα η Blizzard άφησε να διαρρεύσουν αυτές οι πληροφορίες διότι ετοιμάζει μια σχετική ανακοίνωση.

[UPDATE: 4/11/16 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Blizzard επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Necromancer να επιστρέφει ως νέο class στο Diablo 3. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε και το Diablo remake για το Diablo 3.

Ο Necromancer -που είχαμε γνωρίσει στο Diablo 2- θα κάνει την εμφάνισή του στο Diablo 3 μέσω του Rise of the Necromancer, ένα character pack που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του πακέτου, θα περιλαμβάνει όμως την νέα class, δύο επιπλέον character slots, καθώς και ένα pet, δύο επιπλέον stash tabs (στα PC), ένα portrait frame, ένα pennant, ένα banner και ένα banner sigil.

 

[UPDATE 2: 14/3/17 - Gameplay video με γυναίκα Necromancer] Πριν από λίγο καιρό η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ένα καινούργιο DLC χαρακτήρα στο Diablo III: Reaper of Souls, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ύστερα από την αποκάλυψη του άντρα Necromancer στη Blizzcon 2016, επιτέλους μπορούμε να δούμε και την θηλυκή πλευρά σε δράση.

Εμπνευσμένη από τους Priests of Rathma του Diablo II, η χαρακτήρας διατηρεί τη δύναμη της να ελέγχει πλάσματα και να προστατεύει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ ζωής και θανάτου. Επιπλέον, θα μπορείτε να ελέγχετε απευθείας undead και να πολεμάτε ενάντια σε ορδές εχθρών. Ακόμα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέα skills μοναδικά στον χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου των σκοτεινών τεχνών.

Κάποια από τα skills του Necromancer:
- Grim Scythe: Χτυπάτε με ένα μεγάλο δρεπάνι προκαλώντας damage και αποκαθιστώντας Essence στο χαρακτήρα σας.
- Blood Nova: Εξαπολύετε ένα δυνατό nova spell, προκαλώντας μεγάλο damage στους γύρω εχθρούς.
- Devour: Τρώτε από τα πτώματα και έτσι αναπληρώνετε το Essence σας, ώστε να τροφοδοτήσετε άλλα skills.
- Golem: Κάνετε summon ένα Blood Golem, το οποίο πολεμάει δίπλα σας, ως σύμμαχός σας και απορροφά το αίμα των εχθρών, κάνοντάς τους damage και παράλληλα δίνοντάς σας health.
- Blood Rush: Περνάτε μέσα από αντικείμενα και φτάνετε σε μια νέα τοποθεσία.
- Leech: Ρίχνετε curse (κατάρα) στους εχθρούς, ώστε κατά την επίθεσή σας να μπορείτε να τους αποσπάσετε το life energy και να το μεταβιβάσετε σε εσάς και τους συμμάχους σας.

Το DLC του Necromancer θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC μέσα στο 2017. Οι τιμές και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

[UPDATE 3: 2/6/17 - Τρέιλερ για τον Necromancer] Η Blizzard κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για τον Necromancer, καθώς ετοιμάζει στο Diablo 3 campaign με την νέα αυτή class.

Δείτε παρακάτω το cinematic:

[UPDATE 4: 20/6/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Necromancer class θα έρθει στο Diablo III στις 26 Ιουνίου με το Rise of the Necromancer DLC.

Θα κοστίζει 15 ευρώ σε PC και κονσόλες. Επίσης, θα διατεθεί η Diablo III: Eternal Collection σε PS4 και Xbox One, η οποία θα περιλαμβάνει την βασική έκδοση του παιχνιδιού και το DLC με κόστος 40 ευρώ.

Διαβάστε το review του Diablo 3 και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/11/2016 14:35
Για Diablo 4 περιμένουμε ανακοίνωση και μακάρι να γίνει.
#2 ashbringer (Level 25) 05/11/2016 08:57
Πολύ ωραίος χαρακτήρας ο Necromancer και θα έπρεπε να έχει μπεί ήδη απο την αρχή.
#3 ashbringer (Level 25) 02/06/2017 08:56
Τι να πει κανείς για τα τρέιλερ της BLizzard .Απόλυτο έπος.Όσο για το Diablo 3 μπορεί να λένε αρκετοί ότι δεν ήταν επιτυχία αλλά εγώ προσωπικά το έχω ευχαριστηθεί όσο τίποτα άλλο.
Notification