Valkyria Chronicles PS4 remaster

Hot
Valkyria Chronicles PS4 remaster

Valkyria Chronicles PS4 remaster

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/16] Το Valkyria Chronicles έρχεται στο PS4, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sega.

Φαίνεται πως οι αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα έχουν την τιμητική τους, αφού η Sega επιβεβαίωσε οτι το remaster του δημοφιλούς Strategy για PS4 θα γίνει διαθέσιμο και εκτός της Ιαπωνίας, συγκεκριμένα στις προαναφερθέντες αγορές. Η κυκλοφορία του θα λάβει χώρα μέσα στην 'Ανοιξη.

Στην Ευρώπη έχουν έρθει μέχρι στιγμής μόνο τα Valkyria Chronicles για PC/PS3 και Valkyria Chronicles II για το PSP. Όσοι λοιπόν έχετε στην κατοχή σας την next-gen κονσόλα της Sony και είστε φίλοι της σειράς games Valkyria, μπορείτε να ξεκινήσετε την…αντίστροφη μέτρηση.

[UPDATE: 8/3/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Valkyria Chronicles Remastered έρχεται για PS4 στις 17 Μαϊου σύμφωνα με την Sega.

Θα περιλαμβάνει όλα τα DLC, καθώς και voice acting σε αγγλικά ή ιαπωνικά. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ.

Στην Ευρώπη θα υπάρξει και η Europa Edition με artbook 32 σελίδων και αφίσα A3 διπλής όψεως με τους Squad 7 και Selvaria Bles.

Διαβάστε το review του Valkyria Chronicles. Επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic για εκτενή συζήτηση.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 26/01/2016 21:49
Ωραια, δεν το εχω δοκιμασει, ευκαιρια θα ειναι αν το εχουν σε προσιτη τιμη να το παρω στο ps4 με βελτιωμενα γραφικα.
#2 Blood King (Level 25) 26/01/2016 22:04
Τέτοια νέα διαβάζω και ανυπομονώ να αγοράσω PS4, το Valkyria Chronicles είναι πραγματικό αριστούργημα στο είδος του και δεν νοείται να μην το έχουμε παίξει εμείς που λατρεύουμε την gaming κουλτούρα.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 28/01/2016 09:38
Πολύ ωραίο real time strategy παιχνίδι, το προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε όσους έχουν δει το anime και γενικά αρέσουν τα anime!
Notification