Gran Turismo 7 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Gran Turismo 7 gameplay videos

Gran Turismo 7 gameplay videos

Νέο βίντεο συγκρίνει το παιχνίδι με την πραγματικότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/9/21] Η Polyphony Digital παρουσίασε ένα gameplay video για το Gran Turismo 7 γεμάτο περιεχόμενο.

Στο βίντεο θα δείτε αγώνες ταχύτητας με διάφορα οχήματα, αλλά και το user interface του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει ακόμα και το shop. Παράλληλα ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς θα το δούμε στις 4 Μαρτίου.

[UPDATE: 5/12/21 - Νέο gameplay video] Η Sony δημοσίευσε ένα νέο gameplay video για το Gran Turismo 7 με τίτλο Deep Forest.

Το βίντεο δεν έχει κάποιο edit και παρουσιάζεται μονοκόμματο. Διαρκεί δύο λεπτά. Απολαύστε τις εκπληκτικές λεπτομέρειες στα οχήματα και στο cockpit του αυτοκινήτου.

[UPDATE 2: 31/1/22 - State of Play την Τετάρτη με νέο gameplay video] Η Sony ετοιμάζει ένα State of Play livestream για το Gran Turismo 7 αυτή την Τετάρτη και συγκεκριμένα τα μεσάνυκτα.

Το livestream θα προβληθεί στα κανάλια του PlayStation στο YouTube και το Twitch. Θα δούμε πάνω από 30 λεπτά gameplay video.

[UPDATE 3: 2/2/22 - Νέο gameplay video] Δείτε το νέο gameplay video του Gran Turismo 7 στο αποψινό State of Play που ξεκινάει τα μεσάνυκτα.

Στο State of Play livestream, ο Kazunori Yamauchi μίλησε για τα πάνω από 400 αυτοκίνητα που θα έχει το παιχνίδι και τις 34 τοποθεσίες με 97 layouts. Περισσότερο περιεχόμενο θα προστεθεί μετά την κυκλοφορία. Ένα νέο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ο χάρτης που πλέον θα είναι 3D.

Τα μενού έχουν διατηρήσει το γνώριμο layout με μικροαλλαγές. Ως προς το campaign θα σας δίνονται κάποια χρήματα για να διαλέξετε το πρώτο σας όχημα. Στο Gran Turismo Cafe θα σας δίνονται λίστες με αυτοκίνητα για να επιλέξετε. Ορισμένες φορές θα εμφανίζονται στο καφέ οι δημιουργοί των αυτοκινήτων οι οποίοι θα μιλούν για αυτά. Θα μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και την κουλτούρα κάθε οχήματος. Θα αποκτάτε νέα αυτοκίνητα από τους Car Dealers, τα οποία θα είναι ταξινομημένα ανά εταιρεία, ανά χρονολογία, ενώ θα υπάρχουν και μουσεία εταιρειών. Επίσης, θα υπάρχει και λίστα για χρησιμοποιημένα οχήματα. Ορισμένα χρησιμοποιημένα οχήματα θα έχουν μεγαλύτερη τιμή από όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Η τιμή κάθε οχήματος στα in-game credits θα έχει δηλαδή και μία συνάρτηση με τις πραγματικές τιμές στην αγορά.

Ως προς τα γραφικά, θα υπάρχει πλήρης λεπτομέρεια στις πίστες, εναλλαγή ημέρας και νύκτας (μέχρι και νυχτερινοί αγώνες) και υψηλή λεπτομέρεια στο σχεδιασμό των οχημάτων. Θα υπάρχουν επίσης licenses, τα γνωστά διπλώματα οδήγησης, με στόχο να ολοκληρώσετε τα trials για να τα αποκτήσετε. Το multiplayer υποστηρίζει split-screen με κάθετο διαχωρισμό ή το κλασικό online multiplayer. Στο Sport mode θα διαγωνίζεστε με αντιπάλους από όλο τον κόσμο. 

Τα γραφικά θα έχουν φωτορεαλιστική πιστότητα και ray tracing. Το φως και οι αντανακλάσεις του θα αποτυπώνονται πολύ πιο ρεαλιστικά στο παιχνίδι και πιο κοντά στην πραγματικότητα, ειδικά στο PS5 όπου και βλέπετε το gameplay. Ακόμα και ο ουρανός και οι καιρικές συνθήκες θα έχουν μεγαλύτερο ρεαλισμό.  Η θερμοκρασία, η υγρασία και η ατμοσφαιρική πίεση θα απεικονίζονται επίσης με ρεαλισμό μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και τα αστέρια στον ουρανό και τα σημεία όπου ανατέλει ή δύει ο ήλιος. Ρεαλισμός θα υπάρχει επίσης και στη συμπεριφορά των οχημάτων στον αγωνιστικό χώρο, που θα είναι διαφορετικός όταν βρέχει ή σε καθαρό οδόστρωμα. Μπορεί σε μία πίστα να υπάρχει ήλιος σε μία πλευρά και βροχή σε μια άλλη πλευρά, άρα και διαφορετική επαφή του ελαστικού με το οδόστρωμα. 

Ως προς τα replays των αγώνων, θα μπορείτε να αλλάξετε την κάμερα χειροκίνητα, κάτι που θα αλλάζει αντίστοιχα και την μουσική υπόκρουση. Τα physics των οχημάτων έχουν αναβαθμιστεί. Υπάρχει νέο μοντέλο εξομοίωσης που λαμβάνει υπόψη του από τις καιρικές συνθήκες, μέχρι και τον αέρα. Επίσης, στο PS5 το DualSense θα σας δίνει με τις δονήσεις του πολύ έντονη την αίσθηση του να πιάνετε το τιμόνι. Το 3D Audio θα σας δίνει ακόμη καλύτερη αίσθηση των ηχητικών εφέ κάθε αγώνα. 

To Tuning Shop θα δώσει πάλι το παρόν. Θα υπάρχουν 60 είδη από performance parts και συνδυάζοντάς τα αλλάζετε την απόδοση του οχήματός σας. Θα μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και...παλιά οχήματα, με κάθε λεπτομέρεια. Στο βίντεο βλέπετε tuning σε ένα παλιό κατσαριδάκι, το οποίο πλέον τρέχει...ζάντα! Θα αλλάζετε τις μηχανές, τις αεροτομές, τα ελαστικά, τις ζάντες, τα πάντα. Θα υπάρχουν πάνω από 650 parts, 130 είδη ελαστικών, 1.200 χρώματα για να βάψετε το αυτοκίνητό σας. Θα μπορείτε να βάλετε ακόμα και αυτοκόλλητα όπου θέλετε. Κοινώς, θα αλλάζετε τα πάντα σε κάθε όχημα. Θα υπάρχει μέχρι και βάψιμο και αλλαγή λαδιών. Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, το GT7 έχει ατελείωτα landscapes. Θα μπορείτε να ταξιδέψετε εικονικά σε 2.500 σημεία παγκοσμίως και να βγάλετε HDR φωτογραφίες με το αυτοκίνητό σας. Θα φλεξάρουμε καλά στον υπέρτατο βαθμό δηλαδή.

[UPDATE 4: 25/2/22 – Νέο βίντεο που συγκρίνει το παιχνίδι με την πραγματικότητα] Η Sony κυκλοφόρησε ένα gameplay video του Gran Turismo 7, το οποίο συγκρίνει δίπλα το παιχνίδι με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο βλέπουμε την πίστα Willow Springs εντός του Gran Turismo 7 και από κάτω την πραγματική. Στο gameplay χρησιμοποιείται η fist-person κάμερα από τα μάτια του οδηγού, ενώ στο πραγματικό βίντεο ο οδηγός Dai Yoshihara χρησιμοποιεί μία GoPro ώστε να γίνεται πιο ακριβείς η σύγκριση. Αυτό που είναι εμφανέστατο είναι το πόσο ακριβής είναι η απεικόνιση της πίστας στο θέμα λεπτομερειών, από την τοποθεσία των βουνών μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες.

Η πραγματική οδήγηση έγινε όπως είπαμε από τον Dai Yoshihara ενώ το gameplay από τον streamer Super GT. Στο παρακάτω βίντεο αναλύουν την δουλειά τους και την πίστα:

Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει για PS5 και PS4 στις 4 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα για την ανάλυση που υποστηρίζει το Gran Turismo 7 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification