• Ειδήσεις
  • Φορητά
  • Κλέφτες αρπάζουν Steam Deck, οι αγοραστές ζητούν πιο διακριτική συσκευασία από την Valve

Κλέφτες αρπάζουν Steam Deck, οι αγοραστές ζητούν πιο διακριτική συσκευασία από την Valve

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Κλέφτες αρπάζουν Steam Deck, οι αγοραστές ζητούν πιο διακριτική συσκευασία από την Valve

Κλέφτες αρπάζουν Steam Deck, οι αγοραστές ζητούν πιο διακριτική συσκευασία από την Valve

Stolen Deck.

Ορισμένοι αγοραστές του Steam Deck έγραψαν στο Reddit ότι έπεσαν θύματα κλοπής, όταν η εταιρεία courier τους είπε ότι τα παρέδωσε, αλλά κάποιος...μεσολάβησε και τους τα άρπαξε πριν καν τα δουν.

Σε διάφορα αιτήματα προς το support της Valve, ορισμένοι Αμερικανοί χρήστες παρατήρησαν ότι ενώ τους ήρθε μήνυμα ότι το Steam Deck τους παραδόθηκε, εντούτοις δεν το βρήκαν σπίτι τους. Έτσι, ζητούν η Valve να διασφαλίσει ότι δεν τα παρέδωσε σε λάθος διεύθυνση, διαφορετικά απαιτούν επιστροφή χρημάτων. Βέβαια όταν υποβάλουν τα παράπονά τους, ξαφνικά εταιρείες όπως η FedEx (σ.σ. τα ΕΛΤΑ Courier της Αμερικής ένα πράμα) εντοπίζουν "διά μαγείας" τα "χαμένα" Steam Deck και τα πηγαίνουν στους αγοραστές, για να μην δημιουργηθεί θέμα με την Valve. Σκεφτείτε πόσο μυαλό έχουν που δεν ζητούν καν ταυτότητα παραλήπτη και δεν τα παραδίδουν χέρι με χέρι.

Η Valve σε κάποιες περιπτώσεις λέει στους αγοραστές ότι θα στείλει νέο Steam Deck. Ορισμένοι χρήστες κατηγορούν την συσκευασία του Steam Deck, που γράφει απ' έξω ότι υπάρχει μία εύθραυστη ηλεκτρονική συσκευή με μια μπαταρία λιθίου.

Δείτε επίσης τα games τα οποία δεν μπορείτε να παίξετε στο Steam Deck.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam Deck και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification