Το ελληνικό Metroidvania Selini στο Kickstarter

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το ελληνικό Metroidvania Selini στο Kickstarter

Το ελληνικό Metroidvania Selini στο Kickstarter

Έπιασε το 100% του στόχου του και συνεχίζει.

Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης, οι developers του Selini ανακοίνωσαν την έναρξη της καμπάνιας Kickstarter.

Έχουν ήδη πετύχει το 100% του στόχου τους από τις πρώτες ημέρες. Όσοι γίνετε backers θα λάβετε τουλάχιστον το «Limited Early Bird» και θα αποκτήσετε ένα αντίτυπο του παιχνιδιού με έκπτωση.

Το SELINI είναι ένα non-linear Exploration Platform που αγγίζει τη σχέση μεταξύ ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης με μη λεκτικό τρόπο. Το παιχνίδι αφορά σκοτεινά και κατεστραμμένα αντίγραφα, εναλλασσόμενη βαρύτητα, ένα παλιό διαστημόπλοιο, αντίγραφα κόσμων σε άλλους κόσμους, μυστικές φυλές και πολλά άλλα. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν τον έλεγχο του τελευταίου αντιγράφου και να καταλάβουν τι έχει συνέβη.

Στα του gameplay, θα εξερευνήσετε έναν δυστοπικό κόσμο, υπάρχουν γρίφοι, διάφορα είδη εχθρών, boss fights, θα πρέπει να επαναφέρετε σε λειτουργία εγκαταλλελειμένες μηχανές, να αναβαθμίσετε τα abilities σας και άλλα πολλά.

Ανακαλύψτε τις παραδόσεις ενός κατεστραμμένου και δυστοπικού κόσμου, απλά παρατηρώντας τα περιβάλλοντα, τα χρώματα και τη γλώσσα του σώματος. Το Selini μπορεί να παιχτεί σε οποιαδήποτε χώρα και οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς δεν υπάρχει κείμενο ή ομιλία στο παιχνίδι. Κάνετε browsing στο user interface ερμηνεύοντας διεθνή σύμβολα.

Διαβάστε περισσότερα για το Selini και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification