Νέα Sonic games το 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Νέα Sonic games το 2021

Νέα Sonic games το 2021

Ίσως κυκλοφορήσει το Sonic Collection με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/9/20] Η Sega ανακοίνωσε στους retailers ότι το 2021 θα είναι μία εορταστική χρονιά για τον Sonic καθώς θα γιορτάσει τα τριακοστά του γενέθλια με νέα games.

Μπορεί ο Mario να του ρίχνει έξι χρονάκια και η Nintendo να ανακοίνωσε ήδη μια σειρά από games, ωστόσο η απάντηση της Sega θα έρθει το αργότερο με το νέο έτος. Το πάλαι ποτέ "αντίπαλο δέος" της Nintendo στις κονσόλες, από το οποίο ξεκίνησαν και οι πρώτοι Console Wars, ετοιμάζει δύο ή περισσότερα games, εξού και ο πληθυντικός.

Το 2001 η Sega είχε κυκλοφορήσει το Sonic Adventure 2 και το 2011 το Sonic Generations. Προς το παρόν ετοιμάζει την νέα ταινία Sonic

[UPDATE: 12/4/21 - Sonic Colors Remastered] H Γερμανική iksample δήλωσε ότι η Sega ετοιμάζει μία Remastered έκδοση του Sonic Colors, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2010 αποκλειστικά για Wii και Nintendo DS.

Η iksample κάνει voice-overs για games. Ανήρτησε την είδηση συνεργασίας της με την Sega στην κεντρική της σελίδα, αλλά μετά την κατέβασε. Οι ηχογραφήσεις είχαν γίνει το 2020, σύμφωνα με leaker στο Twitter. Επίσης, το Γαλλικό κατάστημα SoGamely ανέβασε ένα προφίλ με την ονομασία Sonic Colors Ultimate - Limited Edition, για PS4, Xbox One και Switch, με κόστος 35 ευρώ.

[UPDATE 2: 24/5/21 – Sonic Collection] Η Γαλλική σελίδα Sogamely ίσως αποκάλυψε την ύπαρξη ενός Sonic Collection.

Η Sogamely δεν διαθέτει ούτε εικόνα του εξωφύλλου, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο αναγράφει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα στο PS4. Η Sega δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν, όμως με δεδομένο ότι η σειρά Sonic γιορτάζει τα 30 της χρόνια, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ένα Sonic Collection.

Συζητήστε για τα νέα Sonic games στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification