Η Disney διοργάνωσε Drag Queen show για μικρά παιδάκια

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Disney διοργάνωσε Drag Queen show για μικρά παιδάκια

Η Disney διοργάνωσε Drag Queen show για μικρά παιδάκια

Σεξουαλικοί χοροί και υπονοούμενα σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Η Disney διοργάνωσε ένα σόου με την ονομασία "Drag Queen Brunch" στις 26 Μαϊου 2024, στην Αμερική, στο City Winery της Atlanta της Georgia, στο οποίο προσκάλεσε γονείς με σκοπό να φέρουν τα μικρά παιδάκια τους εκεί, ώστε να δούνε παραστάσεις με drag queens.

Οι drag queens ήταν άτομα που είχαν ντυθεί τόσο με ήρωες της Disney, όσο και με πολύ προκλητικά ρούχα που θύμιζαν καμπαρέ ή...συνδυασμό αυτών. Δηλαδή ήρωες της Disney με προκλητικά ρούχα. Πραγματοποιούσαν μέχρι και χορούς.

Τα παιδάκια, όλα τους όπως βλέπετε σε ηλικίες δημοτικού, σίγουρα θα είχαν μπερδευτεί...καθώς δεν θα γνώριζαν τι βλέπουν μπροστά τους. Γυναίκα ή άντρα; Το σόου σε πολλά σημεία θύμιζε καμπαρέ. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.

All Ages Drag Disney Brunch at City Winery in ATL, GA featured multiple cross dressing performers taking money out of...

Posted by Gays Against Groomers on Friday 31 May 2024

Εν τω μεταξύ οι ατάκες των drag queens είναι ανατριχιαστικές. Ο Tugboat τραγουδούσε στα παιδάκια: "Θέλω την φωνή σου και την γλώσσα του σώματός σου" και η Thedottecom χόρευε με σεξουαλικές κινήσεις μπροστά στα μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρει και η ρεπόρτερ του Gays Against Groomers στο βίντεό της, υπήρχαν μέχρι και...παιδάκια ηλικίας λίγων μηνών! Εν τω μεταξύ η Disney έχει και Drag Queen Show στο Disney+. Παράλληλα, για να καταλάβετε για τι κατάντια μιλάμε, στο σόου που διοργάνωνε ολόκληρη Disney, βρέθηκαν μόλις κάτι δεκάδες άτομα, ενώ μέχρι και οι drag queens έχουν στο Instagram από ένα τετραψήφιο αριθμό από followers. Αυτό είναι όλο κι όλο το κοινό τους.

Κατά τα άλλα η Disney ζητάει συνδρομητές στο Disney+ και αγοραστές για τα games της.

Δείτε πόσους συνδρομητές έχασε το Disney+ και συζητήστε για την Disney στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification