Μόλις 250 ψωροευρώ κοστίζει το PvE του Escape from Tarkov

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Μόλις 250 ψωροευρώ κοστίζει το PvE του Escape from Tarkov

Μόλις 250 ψωροευρώ κοστίζει το PvE του Escape from Tarkov

Η Unheard Edition έχει την μορφή pay-to-win!

Το community του Escape From Tarkov διαμαρτυρήθηκε κατά της εταιρείας ανάπτυξης Battlestate Games, η οποία χρεώνει 250 ευρώ για ένα PvE, το οποίο έχει κιόλας την μορφή pay-to-win!

Η Unheard Edition έχει την μορφή pay-to-win, καθώς διαθέτει μια σειρά από διαφορετικά προνόμια και αποκλειστικά αντικείμενα, αλλά το μεγαλύτερο σημείο πώλησης της έκδοσης των 250 ευρώ, είναι ότι παρέχει στους κατόχους πρόσβαση σε ένα PvE mode, που μπορείτε να παίξετε Co-op και διαθέτει persistent character progression.

Το PvE mode κοστίζει 250 ευρώ, την στιγμή που η έκδοση Edge of Darkness πωλούνταν τον Ιανουάριο 150 ευρώ και πλέον έχει αφαιρεθεί! Η έκδοση υποσχέθηκε στους ιδιοκτήτες της όλα τα μελλοντικά DLC, κάτι που η BattleState Games λέει τώρα ότι δεν ισχύει για το PvE mode. Οι κάτοχοι της έκδοσης Edge of Darkness θα έχουν απλά δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επόμενα DLC.

Ο AngryJoe φυσικά και "έδωσε πόνο" στο παραπάνω βίντεο!

Τελικά η BattleState Games άλλαξε κάπως τα δεδομένα και οι κάτοχοι της Unheard Edition θα μπορούν με κόστος 250 ευρώ να έχουν απλά και μόνο early access και 6 μήνες μετά, η έκδοση αυτή να είναι διαθέσιμοι σε όλους τους παίκτες. Όσοι...τρελοί δώσουν 250 ευρώ και αγοράσουν την Unheard Edition, θα έχουν απλά ένα matchmaking "υψηλής προτεραιότητας", την δυνατότητα παράλειψης μερικών καθημερινών αποστολών δωρεάν, δωρεάν εμφανίσεις, περισσότερο χώρο στο inventory, γρηγορότερη επιστροφή των insured items και άλλα.

Με 250 ευρώ πάντως μπορεί κάποιος να αγοράσει 1-2 Collector's Editions για άλλα games, με καλύτερη ποιότητα!

Διαβάστε περισσότερα για τους...6.700 cheaters του Tarkov και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification