Director που δούλεψε για την Ubisoft: "Τα indie games είναι πιο καινοτόμα"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 (0)
0 1 0 0 0
Director που δούλεψε για την Ubisoft: "Τα indie games είναι πιο καινοτόμα"

Director που δούλεψε για την Ubisoft: "Τα indie games είναι πιο καινοτόμα"

Πληροφορίες

Κυκλοφορία
0000-00-00

Ο Andrew Williams του DeathSpring 66 το έδωσε.

Στα πλαίσια του Game Developers Conference 2024, ο Andrew Williams, Director του DeathSpring 66, για το οποίο εργάστηκε για λογαριασμό της Ubisoft, δήλωσε ότι τα games περιορισμένου μπάτζετ έχουν μεγαλύτερη καινοτομία.

Συγκεκριμένα, ο Williams είπε: "Όταν η τιμή ενός video game είναι κάτω από 80 δολάρια, μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός. Έχεις πιο περιορισμένο μπάτζετ από τα triple-A games και πιο περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε θεωρώ ότι παράγεις μεγαλύτερη καινοτομία. Δεν είναι indie, δεν είναι triple-A, είναι κάτι ενδιάμεσο. Και όταν βλέπω τα indie games και τις καινοτομίες που υπάρχουν, βρίσκω συναρπαστικά πράγματα που δεν συναντάμε σε triple-A games. Οι developers των μικρότερων ομάδων νιώθουν ότι έχουν μεγαλύτερο ρόλο κι ότι έχουν περισσότερη "ιδιοκτησία" στα games που αναλαμβάνουν, σε σχέση με τα triple-A games των περισσότερων ατόμων. Στο Grow Home π.χ. ήμασταν 6-7 developers".

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις φετινές απολύσεις της Ubisoft και συζητήστε για την Γαλλική εταιρεία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or