Το GameStop δίνει 5000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για αυτούς που του έκλεψαν δεκάδες PS5

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το GameStop δίνει 5000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για αυτούς που του έκλεψαν δεκάδες PS5

Το GameStop δίνει 5000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για αυτούς που του έκλεψαν δεκάδες PS5

Υπάρχουν δεκάδες κλοπές στις ΗΠΑ.

Το GameStop ανακοίνωσε ότι προσφέρει ανταμοιβή 5.000 δολάρια για να σταματήσει τις κλοπές PS5 από τα καταστήματά του.

Οι κλέφτες των καταστημάτων GameStop άρπαξαν αρχικά 10 PS5. Το ποσό αμοιβής του GameStop θα ήταν κοντά στο ποσό πώλησης των PS5, υπό άλλες συνθήκες. Ωστόσο δεν εκλάπησαν μόνο 10 PlayStation 5. Σύμφωνα με το Polygon, έχουν γίνει κλοπές σε 30 καταστήματα GameStop!

Η τάση αυτή είναι ανησυχητική για τους εργαζόμενους και αυξάνεται καθώς λόγω των περικοπών, υπάρχει κάθε φορά μόλις...ένα άτομο ανά βάρδια, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να ελέγχει καν τι γίνεται σε ένα ολόκληρο κατάστημα!

Ο επικεφαλής της πρόληψης απώλειας του GameStop, Alan Fagergren, είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ειδήσεων ότι πολλά από τα περιστατικά αφορούσαν τους υπόπτους που υποδύθηκαν τους πελάτες και μετά έβγαλαν όπλο για να αρπάξουν τα PS5.

Ενώ ο Fagergren προσφέρει 5.000 δολάρια εκ μέρους της εταιρείας για οποιεσδήποτε συμβουλές που οδηγούν σε συλλήψεις στην έρευνα (δεν ακούγεται ότι κάποιος έχει πιαστεί ακόμα), αυτό είναι ένα ασήμαντο ποσό σε σύγκριση με τη μείωση των πόρων που αντιμετωπίζουν πολλά καταστήματα Πολλοί νυν και πρώην υπάλληλοι με τους οποίους μίλησε το Kotaku είπαν ότι ενώ η ύπαρξη πρόσθετου προσωπικού ανά βάρδια δεν θα απέτρεπε μια ένοπλη ληστεία, θα μπορούσε να αποθαρρύνει καταρχήν τις απόπειρες, καθώς και να προσφέρει περισσότερη ηρεμία στους υπαλλήλους.

Καθώς η ενοποίηση καταστημάτων και οι περικοπές έχουν τρομάξει τους εργαζομένους, πολλοί παραπονιούνται ότι δεν έχουν χρόνο να φάνε μεσημεριανό γεύμα ή να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο, πόσο μάλλον να πετύχουν τους στόχους πωλήσεών τους μια δεδομένη ημέρα. Το GameStop δίνει εντολή σε κάθε πωλητή να πιέζει τους πελάτες να αγοράσουν PS5 games μαζί με την κονσόλα, ακόμα και 2ο ή 3ο χειριστήριο για να πιάσουν τους στόχους των πωλήσεών τους!

«Αξίζει κάποια χρήματα», είπε ο Fagergren στο Fox 11 Los Angeles όταν περιέγραψε γιατί οι κλέφτες αναζητούν τα PS5. «Όπως είπα, δεν είναι φθηνά. Όποιος το παίζει το λατρεύει. Και είμαστε στόχος αυτή τη στιγμή».

Δείτε τα αρχικά 10 PS5 που εκλάπησαν από το GameStop και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification