Ο Michael Scott στο Mass Effect - Parody

New
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Michael Scott στο Mass Effect - Parody

Ο Michael Scott στο Mass Effect - Parody

Νέο βίντεο στο οποίο...λύνει διαφορές συναδέλφων του! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/2/23] Ο eli_handle_b δημιούργησε μία απίστευτη παρωδία διάρκειας τριών λεπτών, την μεγαλύτερη που έχει φτιάξει ποτέ! Σε αυτή ο Michael Scott πρωταγωνιστεί στο Mass Effect και μάλιστα εμφανίζεται ως ο...διευθυντής του Normandy!

Ο Michael Scott έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Office και η ερμηνεία του ρόλου του είναι απίστευτη. Στο concept του Mass Effect παραδόξως οι ατάκες ταίριαξαν άψογα! Παρότι τα γραφικά του Mass Effect είναι κάπως...παλιά, ο συνδυασμός των πλάνων είναι απίστευτα πειστικός σε βαθμό που στα περισσότερα πλάνα ο Michael Scott ταιριάζει άριστα.

Στο βίντεο αυτό έχει γίνει πολύ μεγάλη έρευνα για τα πλάνα που πρέπει να μπουν και ο δημιουργός το έχει ψάξει πάρα πολύ. Σκεφτείτε μόνο πόσα επεισόδια είναι η σειρά The Office!

[UPDATE: 18/3/23 - Νέα παρωδία - O Michael Scott λύνει διαμάχες στο Mass Effect] Ο eli_handle_b δημιούργησε άλλη μία μεγάλη παρωδία για το Mass Effect, στην οποία ο Michael Scott λύνει...διαμάχες μεταξύ συναδέλφων!

Τα πλάνα είναι ότι καλύτερο και μας θυμίζουν την σειρά The Office! Πραγματικά ο χαρακτήρας του ταιριάζει άριστα στο Mass Effect, με εξαίρεση ίσως το ντύσιμο.

Δείτε την παρωδία με τον Shrek στο Fallout 4 και μετά απολαύστε όλα τα parodies του eli_handle_b στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification