Η Twitch streamer Pokimane δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν πιο σκληρές ποινές για το Revenge Porn

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Twitch streamer Pokimane δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν πιο σκληρές ποινές για το Revenge Porn

Η Twitch streamer Pokimane δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν πιο σκληρές ποινές για το Revenge Porn

"Ακόμα και η κατοχή πρέπει να είναι παράνομη".

Η Twitch streamer Pokimane δήλωσε ότι οι νομοθέτες θα έπρεπε να είναι πιο σκληροί στις ποινές τους όσον αφορά το revenge porn.

Η Imagine Anys, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είπε ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο να κατέχεις γυμνό υλικό κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του και ότι θα εργαστεί για να πιέσει ώστε να υπάρξουν νόμοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Pokimane δήλωσε: «Υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που εμπλέκονται σε αυτό. Αν θέλετε ένα νομοσχέδιο να ψηφιστεί, συνήθως πηγαίνετε μπροστά σε μια ομάδα πολιτικών και εξηγείτε τους λόγους...αυτό θα κάνω. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο να έχετε πορνογραφικό υλικό κάποιου ακόμη και στο τηλέφωνο, στο PC σας, σε οτιδήποτε...να έχετε δηλαδή φωτογραφίες που κάποιος δεν συναινεί να έχετε».

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους παίρνει αυτή τη στάση τώρα. Η Pokimane μίλησε για το πώς οι viewers της της έστελναν μήνυμα για το πώς πρώην σύντροφοί τους είχαν κάνει διαρροή πορνογραφικού υλικού στο Internet. Ένιωθε ότι αυτά τα άτομα σπάνια τιμωρούνταν επειδή «κατέστρεφαν» τη ζωή των κοριτσιών. «Τόσα πολλά πράγματα στο internet γίνονται χωρίς επιπτώσεις και πραγματικά δεν θα έπρεπε», είπε.

Οι ΗΠΑ έχουν επί του παρόντος νόμους ενάντια στην εκδικητική πορνογραφία, σχεδόν σε κάθε πολιτεία. Όμως, όπως επεσήμανε ο Hasan Piker σε πρόσφατο livestream σχετικά με τα σχόλια της Pokimane, η επιβολή κατά της εκδικητικής πορνογραφίας είναι περίπλοκη και ασαφής. Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρικού εγκλήματος των ΗΠΑ δεν είναι οι πιο συμπονετικοί ή ικανοί ερευνητές της έμφυλης βίας. Εκτός αυτού, η επιτήρηση κάθε ηλεκτρονικής συσκευής για πορνό εκδίκησης θα ήταν μια μαζική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πορνό εκδίκησης είναι στο σημείο όπου διανέμεται. Αν ένας πρώην μοιράζεται γυμνά με κάποιον, αυτό το άτομο θα πρέπει να φοβάται να έχει αυτή τη φωτογραφία στην κατοχή του, επειδή το άτομο που απεικονίζεται σε αυτή δεν συναίνεσε να του τη δώσει», κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε η Pokimane για τους gambling scammers του Twitch και συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification