Ο Ray Liotta (Tommy Vercetti από το Grand Theft Auto: Vice City) έφυγε από την ζωή

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Ray Liotta (Tommy Vercetti από το Grand Theft Auto: Vice City) έφυγε από την ζωή

Ο Ray Liotta (Tommy Vercetti από το Grand Theft Auto: Vice City) έφυγε από την ζωή

Σε ηλικία 67 ετών.

Ο Ray Liotta, voice actor του Tommy Vercetti, πρωταγωνιστή του Grand Theft Auto: Vice City, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Ο Liotta είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, αλλά στους gamers έμεινε περισσότερο λόγω της ερμηνείας του Vercetti απ' το GTA Vice City και λιγότερο (στους πιο ψαγμένους) από το παιχνίδι Mob of the Dead, όπου είχε τον ρόλο του Billy Handsome.

Ο Liotta πέθανε στις 25 Μαΐου στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία Dangerous Waters. Ο διάσημος ερμηνευτής εργάστηκε σταθερά στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο από το 1978, αν και τον θυμούνται συχνότερα για τον ρόλο του στο Goodfellas του 1990. Το 2021, ο Liotta είπε στην Guardian ότι γνώριζε καλά ότι το κοινό τον συσχέτιζε ακόμη σε μεγάλο βαθμό με την ταινία, η οποία ήταν μια μεταφορά του βιβλίου Wiseguy του 1985 που γράφτηκε από τον Nicholas Pileggi. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, έχει τρεις ταινίες που είναι τώρα προγραμματισμένες για μεταθανάτια κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένου του Cocaine Bear.

Ο ηθοποιός κέρδισε επίσης ένα βραβείο Emmy για τον ρόλο του σε μια δραματική σειρά για ένα επεισόδιο του 2004 του ER, στο οποίο υποδύεται έναν πρώην απατεώνα και αλκοολικό που ονομάζεται Charlie Metcalf που ζει τα τελευταία του λεπτά λόγω ασθενειών που σχετίζονται με κίρρωση. 

Διαβάστε το review του GTA Vice City και συζητήστε για θανάτους ηθοποιών στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification