Η Sony ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Discord

New
Η Sony ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Discord

Η Sony ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Discord

Jim Ryan: "Οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να συνδέσουν το Discord με το PlayStation Network."

Η Sony και το Discord ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία. Η Sony αποκάλυψε τα νέα της επένδυσής της στην διάσημη πλατφόρμα επικοινωνίας και τον ερχομό του Discord στο PlayStation Network. H εισαγωγή του Discord στο PSN αναμένεται στις αρχές του 2022 χωρίς να έχουν δημοσιευθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος της Sony, Jim Ryan, δήλωσε σε πρόσφατο blog post ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες εργάζονται σκληρά για να φέρουν το Discord στο PlayStation Network. Ο Jim Ryan δήλωσε: "Οι ομάδες μας εργάζονται ήδη σκληρά για την σύνδεση του Discord με τις κοινωνικές και gaming εμπειρίες σας στο PlayStation Network. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τα PlayStation Network και Discord πιο κοντά σε κονσόλες και φορητές συσκευές στις αρχές του επόμενου έτους, επιτρέποντας σε φίλους, ομάδες και communities να κάνουν παρέα, να περάσουν καλά και να επικοινωνήσουν ευκολότερα καθώς παίζουν μαζί."

Η Sony ανακοίνωσε επίσης μία μικρή επένδυση στο Discord, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το ποσό που επενδύθηκε. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έρχεται μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ Discord και Microsoft για την εισαγωγή ενός chat app στο Halo Infinite στα PC. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι προθέσεις της Microsoft να εξαγοράσει την δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας, με το Discord τελικά να αποφασίζει να συνεχίσει ως ανεξάρτητη επιχείρηση χωρίς να κυνηγάει κάποια εξαγορά.

Σε άλλα νέα για το PlayStation είδαμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του πρόσφατου State of Play livestream με επίκεντρο της παρουσίασης να αποτελεί το επερχόμενο Ratchet & Clank: Rift Apart.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πρόσφατο State of Play και συζητήστε για την συμφωνία μεταξύ Sony και Discord στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 16) 04/05/2021 17:15
Καιρός ήταν. Θα έχουμε σωστό community στις κονσόλες.
Notification