Τα Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν

Hot
Τα Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν

Τα Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν

Αναμένονται μέσα στο 2021. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 29/10/20] Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Ubisoft, το Far Cry 6 και το Rainbow Six Quarantine, θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν στην αγορά, μετά από προκλήσεις που εμφανίστηκαν λόγω του COVID-19.

Η εταιρεία ανάπτυξης δεν έδωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως οι δύο τίτλοι που προαναφέρθηκαν θα κυκλοφορήσουν μετά τον Απρίλιο του 2021.

Το Far Cry 6 είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 18 Φεβρουαρίου για PC, τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, της νέας γενιάς και το Stadia, πριν την ανακοίνωση της εταιρείας. Δεν πρόκειται για την πρώτη καθυστέρηση του Rainbow Six Quarantine καθώς η αρχική περίοδος κυκλοφορίας του ήταν πριν το τέλος του 2020.

[UPDATE: 12/5/21 – Αναμένονται μέσα στο 2021] Η Ubisoft, σε συνάντηση με τους επενδυτές της, επιβεβαίωσε ότι τα Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine θα κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον δήλωσε ότι τα Riders Republic, The Division Heartland, Roller Champions και Prince of Persia: The Sands of Time remake, θα κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του Μαρτίου του 2022.

Περισσότερα για τους τίτλους τις Ubisoft θα μάθουμε στο event Ubisoft Forward, το οποίο θα αποτελεί μέρος της E3 2021 και θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το Far Cry 6 και το Rainbow Six Quarantine και συζητήστε για την Ubisoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/10/2020 08:13
Ένας ιός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας παγκόσμια. Δεν μας εκπλήσσουν πλέον οι καθυστερήσεις.
Notification