Drug Dealer Simulator

Hot
Drug Dealer Simulator

Drug Dealer Simulator

Ένας προσομοιωτής για εμπόριο ναρκωτικών.

Το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται όταν ανοίγετε το Drug Dealer Simulator, είναι η προειδοποίηση "ακατάλληλο για κλαψιάρηδες" κάτι που θα σας προϊδεάσει για το πόσο σοβαρή είναι η αναπαράσταση του εμπορίου ναρκωτικών. Η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι δεν πρόκειται για ακόμα ένα Goat Simulator, αφού στην προκειμένη περίπτωση το Drug Dealer Simulator είναι όντως παιχνίδι και περιέχει κάποιους ενδιαφέροντες μηχανισμούς και συστήματα για να δοκιμάσετε.

Ξεκινήσαμε την ημέρα μας με μία επικοινωνία με τον Eddie, την επαφή μας στο καρτέλ, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του ShadyComm, που είναι η εκδοχή του dark web στο Drug Dealer Simulator. Του ζητήσαμε λίγο χόρτο και αμφεταμίνη και ο ίδιος μας ειδοποίησε ότι θα έχει έτοιμη την παραγγελιά μας σε 30 λεπτά.

dealer 1

Χρησιμοποιήσαμε τον χρόνο αυτόν για μία περιήγηση στους δρόμους, αντί της παράκαμψης της αναμονής. Το Drug Dealer Simulator διαδραματίζεται σε δρόμους γεμάτους με γκράφιτι και σε μία ανώνυμη πόλη, λογικά της Αμερικής. Μετά από λίγο μας ήρθε το μήνυμα του Eddie, ο οποίος μας ειδοποίησε ότι τα ναρκωτικά μας είναι κρυμμένα σε κάποιο σημείο, κάτω από μερικές παλέτες. Τα σημεία αυτά είναι ο τρόπος να κρατήσει τις αποστάσεις του ο πωλητής από τον αγοραστή, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να αργήσετε και η παραγγελιά σας να έχει κλαπεί. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί αφού βρήκαμε το χόρτο και το speed μας. Πριν όμως ξεκινήσουμε να κάνουμε την μεταπώληση, είχαμε την ιδέα να πολλαπλασιάσουμε το κέρδος μας. Σταματήσαμε λοιπόν σε ένα βενζινάδικο, αγοράσαμε baking powder και επιστρέψαμε στο διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα υπάρχει ένα τραπέζι στο οποίο μπορείτε να αναμείξετε διάφορες ουσίες για την δημιουργία νέων. Στην περίπτωση μας ανακατέψαμε την αμφεταμίνη με το baking powder διπλασιάζοντας το απόθεμα, χωρίς να ξέρουμε το αν θα το καταλάβουν οι αγοραστές μας. Το μείγμα ήταν 54.4% baking soda και 45.5% speed και αφού ρωτηθήκαμε για το πως θα ονομαστεί η νέα δημιουργία και μετά από λίγη σκέψη καταλήξαμε στο Super Amphetamine. Έπειτα συνδεθήκαμε ξανά στο ShadyComm, όπου εμφανίστηκε ο πρώτος πιθανός πελάτης με το όνομα Kamil Chappe.

dealer 2

Συναντήσαμε τον κύριο Chappe σε μία παιδική χαρά, όμως δεν υπήρχε κανένα παιδί κοντά, αλλά ούτε και κάπου αλλού στην πόλη γενικότερα. Μόλις πλησιάσαμε μας ρώτησε αν είμαστε ο dealer και κάπου εκεί του παραδώσαμε την σακούλα με την Super Amphetamine, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει για να ψήσει μία super φρατζόλα ψωμί, μας πλήρωσε και αποχώρησε.

Στον δρόμο για την επιστροφή στο διαμέρισμα, εντοπίσαμε αστυνομικούς οι οποίοι ήρθαν προς το μέρος μας. Αρχίσαμε να τρέχουμε όμως ήταν αργά, αφού μας προλάβανε, έψαξαν την τσάντα μας και μας πήρανε όλα τα χρήματα και τα ναρκωτικά, αφήνοντας μονάχα το baking powder.

dealer 3

Μπορεί να μην είναι και το πιο εντυπωσιακό simulator που έχουμε δει, όμως σίγουρα έχει γίνει δουλειά επάνω του, σε αντίθεση με τα περισσότερους τίτλους που φέρουν στο όνομα την λέξη simulator.

Μπορείτε να το αγοράσετε στο Steam για 15 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για το Flight Simulator και συζητήστε για το Drug Dealer Simulator στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification