Μία μητέρα συναντά την νεκρή 7χρονη κόρη της σε VR game

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Μία μητέρα συναντά την νεκρή 7χρονη κόρη της σε VR game

Μία μητέρα συναντά την νεκρή 7χρονη κόρη της σε VR game

Γιόρτασε τα γενέθλιά της κόρης της με την...ψηφιακή εκδοχή της.

Ένα ντοκιμαντέρ σε τηλεοπτικό κανάλι της Νοτίου Κορέας που προβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, δείχνει την Jang Ji-sung, μητέρα τεσσάρων παιδιών, να βλέπει μία ψηφιακή απεικόνιση της νεκρής της κόρης Nayeon.

Η Nayeon πέθανε το 2016 από μία ανίατη ασθένεια σε ηλικία 7 ετών. Σύμφωνα  με την Aju Business Daily, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να δημιουργήσουν την Nayeon σε ψηφιακό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μάλιστα την πραγματική φωνή της! Στο φόντο υπάρχει η σκηνή ενός πάρκου, στο οποίο μητέρα και ψηφιακή κόρη παίζουν και γιορτάζουν τα γενέθλια της δεύτερης.

Το δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην Middle East Broadcasting Company, δείχνει την Jang Ji-sung να συναντά την νεκρή κόρη της σε ψηφιακή μορφή για πρώτη φορά. Επίσης, μια τέτοια πρακτική θεωρείται σύμφωνα με τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ κάτι απόλυτα φυσιολογικό για το μέλλον. Οι παραγωγοί συνδυάζουν φωτογραφίες, βίντεο και φωνή και δημιουργούν ένα ψηφιακό αντίγραφο του νεκρού συγγενή σας. 

Το βίντεο είναι απίστευτα συγκινητικό, καθώς η μητέρα κλαίει βλέποντας μπροστά την ψηφιακή μορφή της νεκρής κόρης της, η οποία της μιλάει. Η κόρη δεν απαντάει στα ερωτήματα της μητέρας της, καθώς το A.I. δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, ωστόσο στο θέμα σχεδιασμού και στης φωνής η δουλειά που έχει γίνει είναι εκπληκτική, ειδικά αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της μητέρας. Συν τις άλλοις, το παιχνίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Σε μια σκηνή θα δείτε ότι η κόρη ζητάει από την μητέρα της να ενώσουν παλάμες και εκεί...θα δείτε ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα περίεργο! Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το να "πηγαίνουμε στο επόμενο level", κατά κάποιο τρόπο! Όπως θα δείτε στο βίντεο, η μητέρα γιόρτασε με την κόρη της τα γενέθλιά της, έστω και στην ψηφιακή της μορφή. Έβαλε τα κεράκια στην τούρτα, τα έσβησε και μάλιστα αλληλεπίδρασε με την κόρη της σε διάφορα σημεία.

Το παραπάνω περιστατικό με τις αντιδράσεις της μητέρας συγκίνησε ακόμα και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Τι πιστεύετε για το να συναντάμε τους νεκρούς συγγενείς μας σε VR game; Θα σας άρεσει μια τέτοιου είδους αλληλεπίδραση;

Συζητήστε για περίεργα κι απίστευτα από την gaming βιομηχανία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification