Jurassic World: Camp Cretaceous animated series

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Jurassic World: Camp Cretaceous animated series

Jurassic World: Camp Cretaceous animated series

To Jurassic World έρχεται στο Netflix.

H τεράστια επιτυχία του Jurassic World απέδειξε ότι η σειρά δεν πλησιάζει ακόμη την ημερομηνία λήξης της. Σύντομα, μια νέα προσθήκη καταφθάνει στο Netflix με τη μορφή μιας animated σειράς με τίτλο Jurassic World: Camp Cretaceous.

Η σειρά αποτελεί συνεργασία μεταξύ Netflix και DreamWorks Animation και θα κυκλοφορήσει το 2020, ενώ θα διαδραματίζεται παράλληλα με τα γεγονότα του Jurassic World. Σύμφωνα με την επίσημη συνοψη: "Το Jurassic World: Camp Cretaceous ακολουθεί μια ομάδα έξι εφήβων που έχουν επιλεγεί για μία αξέχαστη εμπειρία σε ένα νέο adventure camp στην απέναντι πλευρά του Isla Nublar. Αλλά όταν δεινόσαυροι σπέρνουν την καταστροφή στο νησί, οι κατασκηνωτές βρίσκονται αποκλεισμένοι. Δίχως επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θα πρέπει να γίνουν από άγνωστοι φίλοι και από φίλοι οικογένεια να πρόκειται να επιζήσουν."

Διαβάστε επίσης το review του Jurassic World Evolution και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification