Τα Elder Scrolls: Arena, Elder Scrolls II: Daggerfall και Wolfenstein: Enemy Territory δωρεάν

Τα Elder Scrolls: Arena, Elder Scrolls II: Daggerfall και Wolfenstein: Enemy Territory δωρεάν

Τα Elder Scrolls: Arena, Elder Scrolls II: Daggerfall και Wolfenstein: Enemy Territory δωρεάν

Διαθέσιμα από σήμερα στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/22] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι τα The Elder Scrolls: Arena και The Elder Scrolls II: Daggerfall θα κυκλοφορήσουν στο Steam για πρώτη φορά.

Ο publisher δήλωσε τα εξής: “Με το κλείσιμο του launcher Bethesda.net, θα κυκλοφορήσουμε μερικά games μας στο Steam, τα οποία δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμα. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε την μεταφορά της ψηφιακής βιβλιοθήκης σας από το Bethesda.net στο Steam. Αυτή την στιγμή, πιστεύουμε ότι όλα τα saves θα μπορούν να μεταφερθούν είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, εκτός από το Wolfenstein: Youngblood.”

To Bethesda.net αναμένεται να έχει κλείσει μέχρι τον Μάιο, επομένως αν έχετε saves εκεί καλό θα ήταν να τα μεταφέρετε στο Steam σύντομα. Το Elder Scrolls Arena και Elder Scrolls II: Daggerfall είναι τα δύο πρώτα games της δημοφιλούς σειράς και τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να ζήσετε την πλήρη περιπέτεια από την αρχή και να δείτε πως ξεκίνησαν όλα, καθώς περιμένετε για το πολυαναμενόμενο Elder Scrolls VI.

[UPDATE: 26/4/22 - Διαθέσιμα από σήμερα μαζί με το Wolfenstein: Enemy Territory] Τα The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls II: Daggerfall, αλλά και το Wolfenstein: Enemy Territory, είναι διαθέσιμα από σήμερα 26 Απριλίου στο Steam και μάλιστα δωρεάν! Ο λόγος είναι το κλείσιμο του Bethesda launcher.

Κατεβάστε δωρεάν το Elder Scrolls: Arena.

Κατεβάστε δωρεάν το Elder Scrolls II: Daggerfall.

Κατεβάστε δωρεάν το Wolfenstein: Enemy Territory.

Διαβάστε για το Elder Scrolls VI και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification