Το Knockout City θα είναι δωρεάν για όλους μέχρι να φτάσετε στο level 25

Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Το Knockout City θα είναι δωρεάν για όλους μέχρι να φτάσετε στο level 25

Το Knockout City θα είναι δωρεάν για όλους μέχρι να φτάσετε στο level 25

Για να προχωρήσετε θα πρέπει να το αγοράσετε. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/5/21] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το Knockout City θα είναι free-to-play για 10 ημέρες, από τις 21/5 και ώρα 16:00, μέχρι και τις 30/5.

Το Online Multiplayer game, εμπνευσμένο από το dodgeball, αναπτύσσεται από την Velan Studios (εταιρεία ανάπτυξης του Mario Kart Live: Home Circuit). Η EA ονομάζει το συγκεκριμένο launch event "Private Party" και σκοπεύει να προωθήσει το παιχνίδι με τουρνουά, livestreams και παιχνίδια με τους developers.

Το Knockout City θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου για PC (Origin, Steam, Epic Games Store), Switch, PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι θα συμπεριληφθεί στο συνδρομητικό πακέτο του EA Play και του Xbox Game Pass Ultimate, σε PC και κονσόλες. Όσοι το αγοράσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο (θα κοστίζει 20 ευρώ) θα λάβουν Bonus Cosmetics και 500 Holo Greens για αγορές.

Η Season 1 του Knockout City θα ξεκινήσει στις 25 Μαϊου και θα έχει έναν νέο χάρτη. Επίσης, θα διοργανωθούν τουρνουά με έπαθλα 10.000 δολάρια για την Αμερική και 5.000 δολάρια για την Ευρώπη.

[UPDATE: 2/6/21 -  Δωρεάν μέχρι level 25] Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος του Knockout City τελείωσε όμως η Electronic Arts και η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios ανακοίνωσαν ότι το Battle Royale θα παραμείνει δωρεάν για νέους παίκτες μέχρι Street Rank 25.

Για να προχωρήσετε στα επόμενα Street Ranks θα πρέπει το αγοράσετε στην τιμή των 20 ευρώ. Ο επίσημος λογαριασμός του Knockout City δήλωσε τα εξής: "Το Block Party τελείωσε, όμως οι νέοι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν. Αν οι φίλοι σας έρθουν και αυτοί θα μπορούν να παίξουν δωρεάν και φτάσουν Street Rank 25 πριν χρειαστεί να αγοράσουν το παιχνίδι".

Το Knockout City κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Knockout City και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification