Η Nintendo δήλωσε ότι θεωρεί ακόμα σημαντικά τα games στα κινητά

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η Nintendo δήλωσε ότι θεωρεί ακόμα σημαντικά τα games στα κινητά

Η Nintendo δήλωσε ότι θεωρεί ακόμα σημαντικά τα games στα κινητά

Παρόλο που έχει κλείσει αρκετά δικά της.

Η Nintendo αρχικά είχε σχέδια να κυκλοφορεί αρκετά games σε κινητά κάθε χρόνο, όμως τελικά ο συνολικός αριθμός ως τώρα είναι αρκετά μικρός, ενώ αρκετά έχουν κλείσει και δεν υποστηρίζονται πλέον.

Συγκεκριμένα το 2016 μετά το Miitomo θα κυκλοφορούσαν άλλα τέσσερα μέσα στην ίδια χρονιά, όμως τελικά πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία σε κινητά από τη Nintendo είναι το Pikmin Bloom, από την Niantic, εταιρεία ανάπτυξης του Pokémon Go. Εκπρόσωπος της Nintendo δήλωσε στο Axios: "Παρότι καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε έσοδα και κέρδος από τα κινητά, η βασική μας στρατηγική με αυτή την επιχειρηματική κίνηση είναι να μεγαλώσουμε τον αριθμό ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στη Nintendo. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τις χώρες όπου το Nintendo Switch δεν είναι διαθέσιμο".

Ο ίδιος εκπρόσωπος δεν έδωσε συγκεκριμένους λόγους που η Ιαπωνική εταιρεία δεν έχει πολλές κυκλοφορίες στα κινητά, όμως πιθανότατα οφείλεται στην τεράστια επιτυχία του Switch. Όσον αφορά το μέλλον, η Nintendo δήλωσε: Επικεντρωνόμαστε στο να δώσουμε ευχάριστες εμπειρίες για τα ήδη υπάρχοντα mobile games μας, μέσω updates και βελτιώσεων, ενώ ταυτόχρονα σκεπτόμαστε και μελλοντικά applications. Το Miitomo, η πρώτη κυκλοφορία της Nintendo στα κινητά έκλεισε το 2018, ενώ το Dr. Mario World έκλεισε το 2019. Το Super Mario Run παραμένει ενεργό από το 2016 μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το review του Super Mario Run και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 nitraki (Level 4) 03/12/2022 12:53
Μακαρι να παραμεινει και στα κινητα ειναι πολυ σημαντικη η παρουσια της
Notification