RedMagic 7

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
RedMagic 7

RedMagic 7

Το απόλυτο κινητό για gamers μόλις κυκλοφόρησε.

Η Nubia Technology ανακοίνωσε το Red Magic 7. Η νέα έκδοση της δημοφιλέστερης σειράς κινητών για gamers κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και προσφέρει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.

Το Red Magic 7 διαθέτει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά:
- 16GB RAM
- 256GB αποθηκευτικού χώρου
- Τριπλή κάμερα 64 Megapixels με Ultra-high resolution AI. Θα τραβάτε έως και 4K HD βίντεο με ultra-wide-angle.
- Οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, DCI-P3 Crystal Alias HD
- Το 2022 Flagship Chip Spandragon 8 Hrn 1 (LPDDR5 + UFS3.1) με έως 3.0 Ghz Ultra large main frequency
- 165Hz Refresh rate, ιδανικό για gaming
- 720Hz multi-finger touch sampling rate
- ICE8.0 Multi-dimensional Cooling System
- 500Hz Dual Shoulder Triggers
- Μπαταρία 4500 mAh double-cell
- Γρήγορη φόρτιση (65W Air-Cooled)
- Καλύτερες επιδόσεις με Magic Write + RAM Boost
- GPU Image System (Quintuple buffer + TC frame complement)
- ICE8.0 Multi-dimensional Cooling System, ώστε το κινητό σας να μην ζεσταίνεται ποτέ, ακόμα και στα πιο απαιτητικά games
- UFS 3.1 ROM, 30% καλύτερη απόδοση στη GPU
- DTS:X Ultra Surround Sound με double smart PA και αποδοτικά στερεοφωνικά ηχεία
- Θύρα 3,5mm audiohack, 3 Gaming microphones, Gaming button
- 30% ταχύτερο rendering, 4X processor enhancement, 25% πιο αποδοτικό
- Αγορά: Από το επίσημο site.

Εξωτερικά το RedMagic 7 έχει κομψό σχεδιασμό, με 30% αυξημένο airflow, 35% αυξημένο air pressure και 40% λιγότερο θόρυβο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, διαθέτει μεταλλικό κάλυμα και LED RGBs built-in turbofan. Με τις τεχνικές προδιαγραφές του θα έχετε 30% λιγότερο χρόνο στο install ενός app και καλύτερη διαχείριση της RAM με LPDDR performance άνω του 10%.

redmagic 7 gaming 1

Το 720Mhz Multi-finger touch sampling rate θα σας βοηθήσει άριστα στο χειρισμό. Η ανταπόκριση (response rate) στην οθόνη αφής είναι πάρα πολύ γρήγορη, στα 7.4ms κι έτσι θα είστε πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από τους αντιπάλους σας, ειδικά αν παίζετε online games, όπως FPS, MOBA ή Battle Royale.

Στο θέμα ψύξης υπάρχει air-cooling και liquid cooling, ενώ η συσκευή διαθέτει υλικά αεροδυναμικού τύπου που διαχέουν την θερμότητα. Το REDMAGIC χρησιμοποιεί μεθόδους ενεργητικής και παθητικής απαγωγής θερμότητας που συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα πολυδιάστατο σύστημα ψύξης. Μπορεί να διατηρήσει αποτελεσματικά τη λειτουργία του ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Μέσα του θα βρείτε turbofan υψηλής ταχύτητας στα 20.000 RPM.

redmagic 7 gaming 1

Πως αποδίδει
Με το Red Magic 7, έχετε ένα smartphone-ναυαρχίδα για να τρέχετε ακόμα και τα πιο απαιτητικά games της αγοράς με την καλύτερη απόδοση και στα υψηλότερα frames (ακόμα και το Divinity: Original Sin 2). Υποστηρίζει 60, 90, 120, 165Hz multi-level adjustments, για να αποδώσει καλύτερα τα frames κάθε παιχνιδιού και να σας δώσει την ανάλογη υψηλή ποιότητα γραφικών.

Επίσης, με το χαρακτηριστικό Touch Choreograph 4.0 + Magic GPU 2.0 Stable High-Speed frames, το RedMagic 7 χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία προσαρμοσμένου frame rate, για να έχετε τον βέλτιστο αριθμό από frames. Το κινητό κάνει pre-load τον εκάστοτε κόσμο του παιχνιδιού και τα γραφικά σε πραγματικό χρόνο, ώστε να δημιουργήσει ένα buffer και να εξαλείψει κάθε stuttering ή απώλεια ποιότητας στα γραφικά.

Αν θέλετε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο τότε δείτε και αυτό. Το κινητό διαθέτει τριπλή κάμερα 64 Megapixels με Ultra-high resolution AI. Θα τραβάτε έως και 4K HD βίντεο με ultra-wide-angle.

Τo Red Magic 7 έχει επίσης το πιστοποιητικό DC Dimming + Eye Protection, το οποίο μειώνει τα στροβοσκοπικά αποτελέσματα και βοηθά στην αποφυγή της καταπόνησης των ματιών σας. Η πιστοποίηση έρχεται από την SGS για προστασία ματιών σε low blue light και από την SGS για το low motion blurAuthoritative eye protection. Τέλος, η μπαταρία 4500 mAh σας βγάζει για 2-3 μέρες ή μία ημέρα αν παίζετε games απ' το πρωι ως το βράδυ και φορτίζει πολύ πιο γρήγορα απ΄ όσο φαντάζεστε με τον 65W GaN Magic Charger.

redmagic 7 gaming 1

[UPDATE: 13/3/22 - Οι πωλήσεις ξεκίνησαν] Οι πωλήσεις του RedMagic7 ξεκίνησαν στο επίσημο site.

Κάντε κλικ εδώ και μπείτε στο επίσημο site.

Από την σελίδα αυτή κάντε κλικ στο κουμπί "Buy Now" πάνω δεξιά και εκεί αγοράζετε το κινητό που θέλετε απευθείας.

Οι τιμές του RedMagic 7:
REDMAGIC 7 12G+128G Obsidian(Black): 629€
REDMAGIC 7 16G+256G Pulsar(Gradient): 729€
REDMAGIC 7 18G+256G Supernova (Transparent): 799€

Δείτε το RedMagic 6R και συζητήστε για τα κινητά RedMagic στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification