• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Facebook πούλησε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του στο Netflix για 150 εκατομμύρια δολάρια;

Το Facebook πούλησε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του στο Netflix για 150 εκατομμύρια δολάρια;

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Facebook πούλησε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του στο Netflix για 150 εκατομμύρια δολάρια;

Το Facebook πούλησε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του στο Netflix για 150 εκατομμύρια δολάρια;

Το 2017, σύμφωνα με μήνυση.

Το Facebook μπήκε ξανά στο στόχαστρο για τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του, αυτή τη φορά από μία μήνυση που κατατέθηκε από δύο Αμερικανούς και που μπορεί να αφορά μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις στα social media.

Η Meta κατηγορείται ότι ως Facebook είχε πουλήσει το 2017 τα προσωπικά μηνύματα όλων των χρηστών της στο Netflix για το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου το Netflix να δημιουργήσει διαφημίσεις και να αποκτήσει έτσι περισσότερους συνδρομητές.

Οι μηνυτές Maximilian Klein και Sarah Grabert, καταγγέλλουν ότι οι δύο εταιρείες έχουν μία "ειδική σχέση μεταξύ τους για μία δεκαετία", καθώς το Netflix έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις και έχει συμφωνήσει με το Facebook ώστε να έχει πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών και το Facebook API. Κατά τα άλλα, εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έδωσε προσωπικά στοιχεία χρηστών στο Netflix κι ότι η συμφωνία αφορούσε μόνο το να μπορεί να στείλει ένας χρήστης μήνυμα σε έναν άλλο στο Facebook για το τι βλέπει στο Netflix, απευθείας από το Netflix app.

Η μετοχή της Meta...ανέβηκε
Σε συνέχεια των παραπάνω ειδήσεων, η μετοχή της Meta έπεσε την πρωταπριλιά από τα 494 στα 487 δολάρια, αλλά μετά ανέβηκε αρκετά γρήγορα και αυτή τη στιγμή έχει 505 δολάρια, την υψηλότερη τιμή που είχε ποτέ.

Η τιμή μετοχής της Meta έχει σημειώσει αύξηση 135% τον τελευταίο χρόνο κι είναι μία σταθερή επένδυση...αν κάποιος μπορεί να παρακάμψει τις όποιες διαφωνίες ενδέχεται να έχει με το συγκεκριμένο μέσο ως προς την πολιτική του.

Δείτε τι παίζει με το Facebook Messenger Edit button.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω μετοχές και να επενδύσετε στο eToro που έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal. 

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές. 

Για εκτενή συζήτηση για trading, καθημερινές συμβουλές και για να δείτε αποτελέσματα μπείτε στο Facebook group Trading: Cryptos & Tech Stocks.

Συζητήστε για το Facebook στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification