Το ChatGPT κάνει αναζήτηση στο Internet για τους συνδρομητές του

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το ChatGPT κάνει αναζήτηση στο Internet για τους συνδρομητές του

Το ChatGPT κάνει αναζήτηση στο Internet για τους συνδρομητές του

Ορισμένα μεγάλα sites το έχουν μπλοκάρει.

Η νέα έκδοση του ChatGPT που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου, κάνει πλέον browse στο Internet για χάρη σας.

Η δωρεάν έκδοση του ChatGPT (v3.5) έχει ακόμη βάση δεδομένων μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν κάνει browse το Internet. Αν όμως είστε συνδρομητής στο ChatGPT στο πακέτο Plus ή στο Enterprise (ChatGPT-4) τότε θα μπορείτε να του κάνετε ερωτήσεις του στυλ: "Ποια πιστεύεις ότι είναι τα καλύτερα games μέχρι τώρα για το 2023;" και να σας απαντήσει με την άποψή του ψάχνοντας στο Internet.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται «Περιήγηση με το Bing» και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο στο ChatGPT-4. Η OpenAI είπε ότι θα επεκτείνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες σύντομα.Μία από τις πιο σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη νέα πρόσβαση του ChatGPT στο Internet είναι ότι το bot θα αρχίσει να συλλέγει υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν επίσης και ανησυχίες για hacking, αν και οι developers έχουν πει ότι έχουν αφαιρέσει τυχόν κακόβουλη χρήση του ChatGPT με τα τελευταία updates.

Τον Αύγουστο, το OpenAI κυκλοφόρησε το GBTbot, ένα εργαλείο που συγκεντρώνει ολόκληρο το Διαδίκτυο για ενσωμάτωση δεδομένων στο ChatGPT-4 και στα επερχόμενα language models ChatGPT-5. Περίπου το 25% των κορυφαίων 1.000 sites παγκοσμίως έχουν μπλοκάρει το GPTBot από το να κάνει τη δουλειά του!

Δείτε το...WormGPT που φτιάχνει malware για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα για το ChatGPT και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification