Το YouTube θα κόψει τους Adblockers

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το YouTube θα κόψει τους Adblockers

Το YouTube θα κόψει τους Adblockers

Θα τους επιτρέπει μέχρι τρία βίντεο.

Το YouTube θα κόβει τους χρήστες που χρησιμοποιούν adblockers, βάζοντας ένα όριο, καθώς θα τους επιτρέπει να δουν μέχρι τρία βίντεο.

Αφού δείτε τρία βίντεο μετά θα αναγκαστείτε να προσθέσετε το YouTube στη λίστα επιτρεπόμενων sites στον AdBlocker.σας.

Στο Reddit ο χρήστης Reddit_n_Me δημοσίευσε ένα screenshot στο οποίο του εμφανίζεται το μήνυμα ότι θα αποκλειστέι "μετά από τρία βίντεο". Στη συνέχεια, το μήνυμα σας υπενθυμίζει ότι οι διαφημίσεις βοηθούν το YouTube να παραμείνει δωρεάν για τους χρήστες και ότι μπορείτε να πληρώσετε με premium συνδρομή για να τις αποφύγετε.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από το The Verge όταν μίλησε στο YouTube την περασμένη εβδομάδα. Το YouTube επιβεβαίωσε ότι εκτελείται: "Ένα μικρό πείραμα παγκοσμίως που παροτρύνει τους χρήστες με Adblockers να επιτρέπουν διαφημίσεις στο YouTube ή να δοκιμάσουν το YouTube Premium. "Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την απενεργοποίηση της αναπαραγωγής και θα απενεργοποιήσουμε την αναπαραγωγή μόνο εάν οι θεατές αγνοήσουν τα επανειλημμένα αιτήματα που επιτρέπουν τις διαφημίσεις στο YouTube."

Το AdBlocker χρησιμοποιείται πολύ εδώ και ένα χρόνο, αφού τα YouTube video έχουν απανωτές διαφημίσεις, ακόμα και δύο στη σειρά πριν ξεκινήσει ένα βίντεο, ενώ κάποιες διαρκούν υποχρεωτικά και πάνω από 10 δευτερόλεπτα.

Εν τω μεταξύ για όσους ασχολούνται με το YouTube, τα βίντεο "κιτρινίζουν" πανεύκολα και παρουσιάζονται περιορισμένες διαφημίσεις σε ένα βίντεο, ακόμα κι αν προβληθεί...το παραμικρό.

Δείτε την εφαρμογή Playables με την οποία θα παίζετε games μέσα από το YouTube και συζητήστε για το YouTube στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification