• Ειδήσεις
  • Internet
  • Ο YouTuber Mr. Beast είχε λάβει πρόσκληση για εξερεύνηση στο υποβρύχιο Titan

Ο YouTuber Mr. Beast είχε λάβει πρόσκληση για εξερεύνηση στο υποβρύχιο Titan

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο YouTuber Mr. Beast είχε λάβει πρόσκληση για εξερεύνηση στο υποβρύχιο Titan

Ο YouTuber Mr. Beast είχε λάβει πρόσκληση για εξερεύνηση στο υποβρύχιο Titan

Ευτυχώς αρνήθηκε!

Ο Jimmy Donaldson, κατά κόσμον γνωστός ως Mr. Beast, που αποτελεί τον κορυφαίο YouTuber στον κόσμο, είχε δεχθεί πρόσκληση να συμμετάσχει στις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις του υποβρυχίου Titan, του οποίου οι πέντε επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό πριν από μία εβδομάδα θεωρούνται ήδη νεκροί.

Ο Mr. Beast δήλωσε στο Twitter: «Με προσκάλεσαν νωρίτερα αυτό το μήνα να οδηγήσω το υποβρύχιο Titan και είπα όχι. Πολύ τρομακτικό που θα μπορούσα να ήμουν σε αυτό». Στη συνέχεια έστειλε ένα screenshot ενός iMessage που έλαβε, το οποίο λέει: «Επίσης, θα πάω στο υποβρύχιο Titan στα τέλη του μήνα. Η ομάδα θα ενθουσιαζόταν να σας έχει μαζί της. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε».

Στην πραγματικότητα δεν αποκαλύπτει με ποιον μιλούσε στα μηνύματα ή αν το ταξίδι που κλήθηκε να πάει ήταν το συγκεκριμένο που κατέληξε σε καταστροφή την περασμένη εβδομάδα. Αν και το συγκεκριμένο ταξίδι που πήγε μπορεί να μην είχε σημασία, καθώς το υποβρύχιο είχε τόσα λάθη, ατυχίες και θεμελιώδη σχεδιαστικά ελαττώματα που οι ειδικοί προειδοποιούσαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε εδώ και χρόνια.

Παρά τους ισχυρισμούς του, ορισμένοι άνθρωποι είναι δύσπιστοι σχετικά με την αυθεντικότητα του μηνύματος. Όπως θα γνωρίζει οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το iMessage τακτικά, ένα μήνυμα που έλαβε ο κύριος Beast στο τηλέφωνό του δεν πρέπει να είναι μπλε. Αυτή η διαφορά έχει επισημανθεί από ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Tom Warren του The Verge, ο οποίος έγραψε στο Twitter «πώς κατάφερες να λάβεις ένα μπλε μήνυμα στο iMessage; , στο οποίο ο κύριος Τέρας απάντησε «Ο φίλος μου μού έστειλε το στιγμιότυπο όταν με προσκάλεσε. Δεν σκέφτηκα να κάνω screenshot τα παλιά μας κείμενα για να σας το αποδείξω».

Διαβάστε περισσότερα για το υποβρύχιο Titan που μπήκε ως mod στο Grand Theft Auto 5 και συζητήστε για το παιχνίδι Iron Lung -που έχει επίσης ένα υποβρύχιο- στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification