Η Twitch streamer Amouranth μετακόμισε και αυτή στο Kick

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Twitch streamer Amouranth μετακόμισε και αυτή στο Kick

Η Twitch streamer Amouranth μετακόμισε και αυτή στο Kick

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Ο ένας μετά τον άλλο οι μεγάλοι streamers φεύγουν απ' ότι φαίνεται από το Twitch και πηγαίνουν στο Kick, αφού όχι μόνο τους δίνει το 95% από τις διαφημίσεις, αλλά δεν τους πρίζει και με αναίτια bans, έχοντας πλήρη ελευθερία έκφρασης.

Μετά τον Adin Ross με τους 7 εκατομμύρια followers, που έφαγε ban από το Twitch γιατί...είχε ανοίξει το Pornhub ενώ έκανε livestream...στο Kick (!), τον οποίος ακολούθησε ο xQc, με συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων για 2 χρόνια, σειρά έχει τώρα η Amouranth, η οποία επίσης είχε φάει πολλές φορές bans από το Twitch (σ.σ. ίσως να έχει και ρεκόρ στα bans). 

Με ένα βίντεό της στο Twitch, έδειξε στην οθόνη της την είδηση του xQc και το συμβόλαιο των 100 εκατομμυρίων και έγραψε: "Έφτασε η στιγμή". Επίσης στο βίντεο δείχνει ότι μιλάει με τον ατζέντη της λέγοντας: "Μπορώ να έχω κι εγώ μία από αυτές τις συμφωνίες των 100 εκατομμυρίων δολαρίων"; Στο τέλος του βίντεο δείχνει ότι βάζει στην άκρη κάποια πράγματα από το Hot tub της.

Διαβάστε περισσότερα για τα προνόμια του Kick έναντι του Twitch. Συζητήστε για το Kick.com στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification