Η Apple εναντίον του Elon Musk, ετοιμάζεται να μπλοκάρει το Twitter

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Apple εναντίον του Elon Musk, ετοιμάζεται να μπλοκάρει το Twitter

Η Apple εναντίον του Elon Musk, ετοιμάζεται να μπλοκάρει το Twitter

Ο Musk θα δώσει δημόσια έγγραφα που καταπατούν την ελευθερία του λόγου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/11/22] Ο Elon Musk, νέος ιδιοκτήτης του Twitter, δήλωσε δημόσια ότι η Apple απειλεί πως θα αποσύρει το Twitter από το App Store και μάλιστα πρόσθεσε ότι "δεν εξηγεί το γιατί".

Αρχικά, σήμερα το βράδυ γύρω στις 20:00, πρωί προς μεσημέρι για την Αμερική, η Apple σταμάτησε να διαφημίζεται στο Twitter. Ο Elon Musk δήλωσε δημόσια στο προφίλ του: "Η Apple σταμάτησε να διαφημίζεται στο Twitter. Μήπως την ενοχλεί η ελευθερία του λόγου στην Αμερική;"

Εν τω μεταξύ, επειδή η κίνηση αυτή της Apple θα αποφέρει απώλειες για το Twitter, ο Elon Musk δήλωσε δημόσια -έτσι για αντίποινα- ότι η Apple βάζει κρυφό φόρο 30% σε ότι αγοράζουμε στο App Store. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Apple να απειλήσει τον Elon Musk ότι θα μπλοκάρει το Twitter από το App Store. Εν τω μεταξύ, η Apple διέγραψε όλα της τα tweets στο Twitter, δείγμα του ότι δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

[UPDATE: Στη δημοσιότητα έγγραφα κατά της ελευθερίας του λόγου] Σε απάντηση της διαγραφής των tweets της Apple από τον λογαριασμό της στο Twitter, ο Elon Musk ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις!

Ο ιδιοκτήτης των Twitter, Tesla και Space X, δήλωσε στο Twitter ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα απόρρητα έγγραφα που είχε η προηγούμενη διοίκηση του Twitter και που αφορούν την καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου! Επίσης, ο Elon Musk δήλωσε ότι ξεκινάει μία "επανάσταση κατά της online λογοκρισίας στην Αμερική".

Ένας από τους followers του δημοσίευσε μία εικόνα με στατιστικά που δείχνει ότι το 97,5% των συνολικών δωρεών που κάνει η Apple ετησίως πηγαίνουν στο...κόμμα των Δημοκρατικών.

Παράλληλα, ο Elon Musk υποστήριξε την αγωγή της Epic Games κατά της Apple, για το μονοπώλιο στο App Store, μιας και έχει αποσύρει από εκεί το Fortnite και έχει κινηθεί νομικά κατά της Apple για μονοπωλιακές πρακτικές.

Διαβάστε πως ο Elon Musk θα επαναφέρει όλους τους λογαριασμούς στο Twitter που έχουν δεχτεί ban και συζητήστε για το θέμα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification