Το Twitch ρίχνει bans σε gambling sites

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Twitch ρίχνει bans σε gambling sites

Το Twitch ρίχνει bans σε gambling sites

Τέλος και το CS GO Gambling. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/9/22] Ορισμένοι μεγάλοι Twitch streamers απαίτησαν ο τζόγος να απαγορευθεί από το Twitch. Απείλησαν ότι θα κατέβουν σε "απεργία" στο Twitch, διότι ένας streamer απέσπασε 200.000 δολάρια για να τα παίξει σε gambling sites.

Το Twitch απάντησε άμεσα και απαγόρευσε ορισμένες μορφές τζόγου. Συγκεκριμένα, από τις 18 Οκτωβρίου και έπειτα θα απαγορευθούν όσα sites τζόγου περιέχουν slot machines (κουλοχέρηδες), ρουλέτα και ζάρια. Ορισμένα ενδεικτικά sites που απαγορεύτηκαν είναι τα: Stake.com, Rollbit.com, Duelbits.com και Roobet.com. Θα ακολουθήσουν και άλλα. Όσοι κάνουν livestream σε αυτά τα sites θα δέχονται αντίστοιχα ban.

Ότι αφορά το στοίχημα σε αθλητικούς αγώνες δεν απαγορεύθηκε.

[UPDATE: 3/8/23 - Τέλος και το CS GO Gambling] Το Twitch απαγόρευσε και επίσημα το CS GO Trading και gambling σε skins. Οι streamers που θα διαφημίζουν τέτοια πράγματα θα δέχονται ban. Δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση, αλλά απλά άλλαξε σιωπηλά τα Community Guidelines, λες και δεν θα το καταλαβαίναμε.

Δείτε τι θα κάνει φέτος ο Ninja στο Twitch και τι σε άλλα δίκτυα και συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification