HCN: Οπτικές ίνες και στη Θεσσαλονίκη

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
HCN: Οπτικές ίνες και στη Θεσσαλονίκη

HCN: Οπτικές ίνες και στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν από την Καλαμαριά.

Μετά το άρθρο μας για την Inalan, σήμερα σας πληροφορούμε για μία ακόμη εταιρεία που ξεκίνησε δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα μας με χαμηλό κόστος. Αυτή τη φορά πρόκειται για την HCN με έδρα την Θεσσαλονίκη!

Η HCN είναι θυγατρική της Αυστριακής Cable24 GmbH (η οποία με την σειρά της είναι θυγατρική της JM-Data GmbH) και τα αρχικά της σημαίνουν Hellenic Cable Networks (Ελληνικά Δίκτυα Καλωδίων ΜΕΠΕ). Ξεκίνησε πριν την Inalan και συγκεκριμένα το 2010. Έχει κι αυτή με τη σειρά της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών το οποίο αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται σε περιοχές της Καλαμαριάς και επεκτείνεται στον δήμο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία παρέχει Internet, τηλεφωνία και καλωδιακή τηλεόραση. 

Πέρα από τις υψηλές ταχύτητες, η HCN υπόσχεται 24ωρη τεχνική υποστήριξη, δωρεάν δοκιμή ενός μήνα και παροχή οπτικών ινών χωρίς υπογραφή συμβολαίου. Η σύνδεση στο σπίτι σας γίνεται σε διάστημα 15-20 ημερών αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο στην περιοχή σας.

Τα πακέτα της HCN είναι ελκυστικά και για τους φοιτητές καθώς ανέρχονται σε μόλις 15 ευρώ το μήνα και χωρίς επιπλέον έξοδα μπορεί κάποιος να αποκτήσει γραμμή internet την οποία μπορεί να χρησιμοποιεί για όσο διάστημα πραγματικά την χρειάζεται. Επίσης, η εταιρεία παρέχει περισσότερα απο 70 ελεύθερα κανάλια.

Οι τιμές της HCN για τους υπόλοιπους πελάτες έχουν ως εξής:
10Mbps (1Mbps Upload): 15 ευρώ
20Mbps (2Mbps Upload): 23 ευρώ
40Mbps (4Mbps Upload): 33 ευρώ
120Mbps (8Mbps Upload): 73 ευρώ

Σαφώς τα ποσά είναι πιο μεγάλα από αυτά της Inalan η οποία παρέχει 100Mbps Download και 100Mbps Upload με 27 ευρώ το μήνα, απλά αν είστε απογοητευμένοι με την VDSL σας και θέλετε περισσότερο Download τότε η HCN ίσως αποτελεί μια καλή λύση, ειδικά στο πακέτο των 40Mbps που θα σας δώσει τουλάχιστον στο ακέραιο την ταχύτητά του χωρίς προβλήματα.

Αν μένετε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης τότε επικοινωνήστε με την εταιρεία στο HCN.gr και αναμείνατε για τις υπόλοιπες περιοχές του νομού σας. Συζητήστε για την HCN σε αυτό το forum topic.

Αν μένετε στην Αθήνα τότε διαβάστε περισσότερα για την Inalan.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 23/08/2016 23:59
Μιας και είδα στην ιστοσελίδα τους ότι είμαι εντός των περιοχών που καλύπτουν ίσως και να το δοκιμάσω.
#2 ashbringer (Level 25) 24/08/2016 13:03
Στην κυψέλη παιδιά στην κυψέλη έχουμε μεγάλο πρόβλημα χαχαχαχαχ.4mb με το ζόρι.
#3 CutieKiller (Level 10) 26/08/2016 17:02
ωω ρε απο του χρονου τι με περιμενει!!!!
Notification