Jim Carrey και Keanu Reeves στο Sonic The Hedgehog 3

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Jim Carrey και Keanu Reeves στο Sonic The Hedgehog 3

Jim Carrey και Keanu Reeves στο Sonic The Hedgehog 3

Και ο Keanu ως Shadow the Hedgehog! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/2/24] Το Sonic the Hedgehog 2 δεν θα είναι τελικά η τελευταία κινηματογραφική παράσταση του Jim Carrey, καθώς ο ηθοποιός θα ταίριαζε για άλλη μια φορά για να υποδυθεί τον Dr. Robotnik στο Sonic the Hedgehog 3.

Η είδηση της επιστροφής του Carrey έρχεται από το Variety και ένα νέο teaser στα social media, που υπονοεί τα σχέδια του Robotnik για τη μεγάλη του επιστροφή στο Sonic 3. Ο Robotnik δεν θα είναι μόνος στην προσπάθειά του για εκδίκηση, καθώς το threequel του Shadow the Hedgehog, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.

Προηγουμένως, ο Carrey είχε δείξει ότι ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά την παράστασή του στο Sonic 2. Ο Carrey είπε τότε ότι θα σκεφτόταν να κάνει μια άλλη ταινία εάν το σενάριο ήταν αρκετά καλό και αν δεν έπαιζε σε ούτε μια ταινία από το 2022. Ο Carrey είπε το 2022: «Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα» Οι producers Neal H. Moritz & Toby Ascher επιβεβαίωσαν επίσης ότι εάν ο Jim Carrey είχε επιλέξει να αποσυρθεί, δεν θα γίνει καμία αντικατάσταση ηθοποιών για αυτόν τον ρόλο.

O Knuckles (με τον voice actor Idris Elba) παίρνει το δικό του spin-off TV show στο Paramount+, ως μέρος του σχεδίου να δημιουργηθεί ένα κινηματογραφικό σύμπαν του Sonic. Στο τμήμα των video games, η Sega ανακοίνωσε μια remastered έκδοση του 2D/3D Platformer Sonic Generations, η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

[UPDATE: 2/5/24 - Ο Keanu Reeves ως Shadow the Hedgehog] Ο Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Sonic The Hedgehog 3 ως Shadow the Hedgehog, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το οποίο δηλώνει βέβαιο! Θα υποδυθεί δηλαδή τον...ανταγωνιστή του Sonic.

Το Sonic 3 θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης για την δήλωση του Jim Carrey για την απόσυρσή του και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 03/02/2024 19:06
Πολύ σύντομα δε θα βγει η ταινία; Θέλω να πω, πρώτη φορά ακούω ανακοίνωση ότι θα υπάρχει τρίτο μέρος, και ήδη μαθαίνω ότι θα βγει τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Ήταν σε παραγωγή ήδη;
Notification