Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: 23-29/6/22: Elvis Presley - Ο βασιλιάς του Rock!

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: 23-29/6/22: Elvis Presley - Ο βασιλιάς του Rock!

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: 23-29/6/22: Elvis Presley - Ο βασιλιάς του Rock!

Ο θρύλος της μουσικής ζωντανεύει!

Τα Rio Premier Cinemas ανακοινώνουν τις νέες ταινίες της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε την νέα ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ, η οποία θα ενθουσιάσει παλιούς και νέους
fans της μουσικής. Ήταν ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, αφού πούλησε 500 εκατομμύρια δίσκους και κέρδισε 3 βραβεία Γκράμι, ενώ μας άφησε πολύ νωρίς, στα 42 του χρόνια (σ.σ. όπως δυστυχώς πολλοί ακόμη μεγάλοι καλλιτέχνες). Η ταινία Elvis, με τους Tom Hanks και Austin Butler, έχει έχει υψηλά user reviews και έχει σημειώσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στο Αμερικανικό Box Office. Η δεύτερη νέα ταινία της εβδομάδας είναι το θρίλερ Black Phone.


Νέες ταινίες


Elvis
Διάρκεια: 159’

Rio Premier, Αίθουσες 4 και 6
Rio Premier,
Αίθουσα 7 (GR) [Open Air – Θερινό], μόνο 20:30 , 23/6 και 27-29/6

Ο Έλβις Πρίσλεϊ (1935 - 1977), έγινε γνωστός κυρίως ως τραγουδιστής, αλλά και ως μουσικός και ηθοποιός. Ο Βασιλιάς του Rock 'n' Roll θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην ιστορία του μουσικής. Στα 42 του χρόνια πρόλαβε και μας χάρισε απίστευτα ροκ κομμάτια αλλά και μοναδικές μπαλάντες, ενώ ενέπνευσε και τις μετέπειτα γενιές.



Η ταινία αφηγείται φυσικά την ιστορία της ζωής του Elvis. Πως ξεκίνησε και πως άλλαξε τον κόσμο με την μουσική του καθώς έβαλε το RocknRoll για τα καλά στη ζωή του κόσμου. Τον Έλβις υποδύεται ο Austin Butler, ενώ μάνατζέρ του είναι ο Tom Hanks. Σκηνοθέτης είναι ο Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Australia)

Black phone
Διάρκεια: 102’
Rio
Premier, Αίθουσα 2

Αφού απήχθη από έναν παιδοκτόνο και κλειδώθηκε σε ένα ηχομονωμένο υπόγειο, ένα 13χρονο αγόρι αρχίζει να δέχεται κλήσεις από τα προηγούμενα θύματα του δολοφόνου, τα οποία τον καλούν...από ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο.


Πρωταγωνιστούν ο Mason Thames (ως ο 13χρονος), η Madeleine McGraw και ο Ethan Hawke στο ρόλο του κακού.
 Σκηνοθέτης είναι ο Scott Derrickson (Doctor Strange, 2016)


Προηγούμενες ταινίες

Lightyear
Διάρκεια: 100’
Rio Premier,
Αίθουσα 2 (GR)
Rio Premier,
Αίθουσα 5 (υπότιτλοι)
Rio Premier,
Αίθουσα 7 (GR) [Open Air – Θερινό] , 24-26/6 ,  20:15

Οι Disney και Pixar επιστρέφουν, με μία περιπέτεια αποκλειστικά με τον Buzz Lightyear του Toy Story. Σε αυτή την ταινία, ο δημοφιλής αστροναύτης θα κληθεί να κάνει μία δοκιμαστική πτήση Hyperspeed μαζί με το ζωάκι του. Θα βρεθεί σε έναν ξένο πλανήτη, όπου θα αντιμετωπίσει εξωγήινους. Το θέμα είναι ότι εκεί, ο χρόνος έχει προχωρήσει...πάρα πολύ, τον υποδέχονται οι...απόγονοι των συναδέλφων του και τον περιμένουν απρόσμενες και αρκετές ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις.



Σκηνοθέτης είναι ο Angus MacLane (Finding Dory). Τον Lightyear υποδύεται ο Chris Evans (Avengers, Captain America) και την Izzy Hawthorne η Keke Palmer (Pimp, Hustlers)

Jurassic World Dominion
Διάρκεια: 146’
Rio Premier, Αίθουσα 1 (Dolby Atmos - Buttkicker)
Rio
Premier, Αίθουσες 3 και 6

Τέσσερα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Isla Nublar, οι δεινόσαυροι ζουν και μάλιστα...κυνηγούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναδιαμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει, μια για πάντα, αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν τα κορυφαία αρπακτικά, σε έναν πλανήτη τον οποίο πλέον μοιράζονται σε μια νέα εποχή, με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας. Τους δεινοσαύρους.

v

Σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow, συγγραφέας του Jurassic World (2015). Πρωταγωνιστούν: Ο Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy και βέβαια γνωστός από πολλά memes), η Bryce Dallas Howard (Jurassic World) και η Laura Dern (Jurassic Park, Wild).

Top Gun: Maverick
Διάρκεια: 131’
Rio Premier,
Αίθουσα 1 (Dolby Atmos – Buttkicker)
Rio Premier,
Αίθουσα 3
Rio Premier,
Αίθουσα 7 (Open Air – Θερινό) 24-26/6 ,  22:30

Στην ταινία του 1986, Ο Τομ Κρουζ ήταν νεαρός σε ηλικία και τότε μάθαινε πώς να χειριστεί ένα πολεμικό αεροσκάφος, ενώ είχε ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Τώρα, έχοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στο ενεργητικό του, ο Αμερικανός που υποδύεται τον Pete Mitchell (Maverick), καλείται πλέον να διδάξει τους νέους πιλότους. Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια ακατόρθωτη αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να πετάξουν για να την φέρουν εις πέρας.

Στην παρέα του Κρουζ είναι και η Jennifer Connelly (A Beautiful Mind), ο Miles Teller (The Spectacular Now) και ο Ed Harris (The Truman Show). Σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski (Only the Brave, Oblivion, Tron).

AINBO: Spirit of the Amazon
Διάρκεια: 84’
Rio
Premier, Αίθουσες 4 και 6 (GR)



Μία
animated ταινία που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι. Στο πνεύμα των ταινιών Moana και Frozen, το "Ainbo - Spirit of the Amazon" είναι το επικό ταξίδι μιας νεαρής ηρωίδας και των Spirit Guides της, που είναι οι "Dillo" (ένα χαριτωμένο και αστείο αρμαντίλλο) και "Vaca" (ένα μεγάλο και ανόητο ταπίρ). Όλοι μαζί προσπαθούν να σώσουν το σπίτι τους στο εντυπωσιακό τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Την Ainbo υποδύεται η Lola Raie (Legion).

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Διάρκεια: 126’
Rio Premier, Αίθουσα 5

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του μήνα, ο Doctor Stephen Strange εκτελεί ένα απαγορευμένο spell που ανοίγει την πόρτα στο multiverse, συμπεριλαμβανομένων εναλλακτικών εκδοχών του εαυτού του, των οποίων η απειλή για την ανθρωπότητα είναι πολύ μεγάλη. Την απειλή αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι συνδυασμένες δυνάμεις των Doctor Strange, Wong και Wanda Maximoff.

 

Την νέα περιπέτεια του Doctor Strange σκηνοθετεί ο Sam Raimi (Spider-Man). Πρωταγωνιστεί ξανά ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, τον οποίο απολαύσαμε στην πρώτη ταινία. Η Elizabeth Olsen (Wind River), υποδύεται ξανά την Wanda Maximoff, όπως άλλωστε και στις ταινίες Avengers: Infinity War και Captain America: Civil War, ενώ ο Benedict Wong ενσαρκώνει κι αυτός με την σειρά του ξανά τον ρόλο του Wong.

 

Sonic the Hedgehog 2
Διάρκεια: 122’
Rio Premier, Aίθουσες 4 και 6 (GR)

Στις πρώτες της εβδομάδες, το sequel της ταινίας Sonic έσπασε τα ταμεία, καθώς ενδέχεται να αποτελέσει την τελευταία ταινία του Jim Carrey! Στο Sonic 2, ο πασίγνωστος από τα video games μπλε σκατζόχοιρος που έχει…πέσει στη Γη, δεν είναι ο μόνος εξωγήινος, καθώς αυτή τη φορά εμφανίζονται για πρώτη φορά ο Tales και ο Knuckles. Οι συντελεστές έχουν μεταφέρει άριστα στοιχεία από τα games της Sega, ο Jim Carrey παίζει ξανά τον ρόλο του κακού Dr. Robotnik άριστα, η διάρκεια είναι μεγαλύτερη και η δράση της ταινίας έχει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό. Η παραγωγή απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ενώ περνάει και πολύ ευχάριστα κοινωνικά μηνύματα στις μικρότερες.

 



Επόμενες ταινίες
Η προπώληση εισιτηρίων ισχύει τόσο
online από το RioPremierCinemas.com.cy, όσο και από τα ταμεία.

30 Ιουνίου
Minions: The Rise of Gru

7 Ιουλίου
Thor: Love and Thunder


21 Ιουλίου
Nope


28 Ιουλίου
DC
League of Super-Pets

Δείτε τις ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας. >Συζητήστε για τις νέες ταινίες στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.