Ταινία Duke Nukem

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία Duke Nukem

Ταινία Duke Nukem

Από τους δημιουργούς του Kobra Kai.

Σύμφωνα με το Holywood Reporter, μία ταινία Duke Nukem βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και την έχουν επιμεληθεί η Legendary Entertainment και οι παραγωγοί του Cobrai Kai.

Η Legendary Entertainment πήρε τα δικαιώματα της ταινίας από την εταιρεία ανάπτυξης Gearbox και θα συνεργαστεί με τους Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg για να ζωντανέψει τον ομώνυμο χαρακτήρα. Πριν από τέσσερα χρόνια, μια ταινία Duke Nukem ήταν υπό συζήτηση με τον John Cena, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ως ο ίδιος ο Duke. Η παραγωγή σταμάτησε, ωστόσο αυτή είναι μια εντελώς νέα παραγωγή με νέους παραγωγούς.

Ο Duke Nukem είναι ο ιδανικός gaming χαρακτήρας για μια ταινία. Βασικά είναι ο πιο badass gaming χαρακτήρας που υπάρχει, αφού έχει πολύ άγριο ύφος, μύες, κωμικές ατάκες, ρίχνει ανελέητο πιστολίδι, ενώ είναι και πολύ άνετος με το γυναικείο φύλο, με το οποίο έχει επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα για την φημολογούμενη ταινία Duke Nukem με τον John Cena. Ελπίζουμε και στην νέα αυτή παραγωγή, ο διάσημος παλαιστής να αναλάβει τον Duke Nukem...γιατί απλά "Του πάει..." όπως θα έλεγε κι ο Γιώργος Γεωργίου!

Συζητήστε για την ταινία Duke Nukem στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification